Anlık Bildirim

Windows 11 ile artık format atmak tarihe karışıyor: Tek tıkla yeniden yükleyin

Microsoft, kullanıcıları büyük bir eziyetten kurtarmaya hazırlanıyor. Windows 11, dosyalarınızı ve programlarınızı silmeye gerek kalmadan tek bir tıkla yeniden yüklenebilecek.
Windows 11 ile artık format atmak tarihe karışıyor Tam Boyutta Gör
Windows'u yeniden yüklemek, işletim sistemindeki ciddi yazılım sorunları için evrensel bir çözüm olsa da birçok kullanıcı bu uzun ve adeta eziyete dönen yöntemi sevmez.

Bunun nedeni ise Windows'u yeniden yüklemenin sistemdeki yazılımın, oyunların yeniden yüklenmesini ve özelleştirilmesini, ayarların geri yüklenmesini ve daha fazlasını gerektirmesi. İyi haber ise Microsoft'un bu can sıkıcı prosedürü "Windows Update Centre"dan gerçekleştirmenize izin vererek Windows 11 yeniden yükleme işlemini basitleştirecek olması.

Windows 11 ile artık format atmak tarihe karışıyor Tam Boyutta Gör

Windows'un en güncel sürümü yüklenecek

Yeni özellik, işletim sisteminin mevcut en son yapısının indirilmesi ve ardından Windows 11'in mevcut sürümünün üzerine yüklenmesi ile çalışıyor. Bu durumda, kullanıcının tüm uygulamalarının yanı sıra oyunlar, ayarlar ve dosyalar da olduğu gibi korunuyor. Böylece "yeniden yükleme" sonrasında kullanıcı, yazılım hatalarının ortadan kaldırılmasıyla temiz bir sisteme sahip oluyor.

Windows 11 ile artık format atmak tarihe karışıyor Tam Boyutta Gör
Yeniden yükleme özelliği, Windows 11'i yükleyecek bir USB belleği olmayan kullanıcılar için çok etkili bir sorun giderme aracı olacak. Buna ek olarak, bazı kullanıcılar USB bellekleri olsa bile işletim sistemini kendi başlarına yeniden yükleyecek kadar teknik bilgiye sahip olmayabiliyorlar. Microsoft'un yeni çözümü, bu işin tek tıklama ile zahmetsizce halledilmesini sağlayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
31031 kez okundu.
53 kişi, toplam 56 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, format ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim