
Windows 11 yeni nesil Mac’lerde kullanılabilecek
Microsoft tarafından yapılan açıklamada Parallels Desktop (Sürüm 18) aracılığıyla Windows 11'in Arm sürümlerini Apple'ın en yeni M1 ve M2 Mac'lerinde çalıştırmak mümkün olacak. Bu durum standart kullanıcı için çok fazla bir anlam ifade etmese de iş için Windows’a ihtiyaç duyan profesyoneller için bu oldukça önemli.
Öte yandan tahmin edilebileceği gibi bazı sınırlamalar bulunuyor. Sanallaştırılmış Windows 11 ile 32 bit ARM uygulamalarını çalıştırmak mümkün değil zira Microsoft tüm ARM Windows yapıları için 32 bit yazılımları kullanımdan kaldırmıştı. Ayrıca işletim sisteminde kullanmayı planladığınız aygıtların da Windows 11 ARM sürücülerine sahip olup olmadığını kontrol etmenizde fayda var.
Bunun yanında Parallels Desktop 16.5 sürümüyle M1 yongalarında Windows aslında destekleniyordu ancak yeni sürümle birlikte Windows 11’i tek bir tıklamayla kurmak mümkün oluyor. Parallels ayrıca Windows 11'in TPM ve Güvenli Önyükleme gereksinimlerinin karmaşıklığını, Apple silikon ile eşleştirilmiş sanal bir TPM ile hallediyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


@ccguven sizden âlâ istilacı yok...
hocam 4x daha iyi direk hs attirir
Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.