
Microsoft, yapay zeka destekli Bing’in önizleme sürümünü 169’dan fazla ülkede belirli bir grup insanla test ediyor. Öte yandan yeni Bing’i denemek isteyenleri sayısı ise bir milyonu geçmiş durumda. Bir haftalık test sürecinin ardından Bing’i deneyenler yapay zekanın zaman zaman agresif olabildiğini ve nefret söylemleri yapabildiğini paylaşmıştı. Ayrıca Bing’in kendisinden istenen bilgilerde hata yaptığı ve yanlış bilgiler verebildiği de ortaya çıkmıştı. Elbette bunlar şaşırtıcı değil, önemli olan tam sürüm çıktığında ne olacağı.
Sohbet uzadıkça Bing sapıtıyor

Bunun yanında bazı uyarılar da yapılıyor. Microsoft, 15 veya daha fazla sorudan oluşan uzun sohbet oturumlarının Bing’i yoldan çıkartabileceğini söylüyor. Uzun sohbetler Bing’in kafasının karışmasına ve bağlamdan kopmasına neden olabiliyor. Ek olarak uzun sohbetlerde kendisini tekrara düştüğü ve zaman zaman istenmeyen yanıtlar verebildiği aktarılıyor. En büyük sorun elbette Bing'in bu uzun sohbet oturumları sırasında genellikle yanlış tonda veya Microsoft'un dediği gibi "planlamadığımız bir tarzda" yanıt verebiliyor olması. Microsoft bu senaryonun her zaman gerçekleşmediğinin de altını çiziyor. Sonuç olarak, sohbeti kısa tutun.
Yeni özelliklerin sinyali verildi

Bunların yanında Microsoft, özellikle canlı maç sonuçları verileri ve Bing'in son zamanlarda yaptığı finansal veri hatalarından bazıları konusunda arama ve yanıtları iyileştirmesi için çalıştığını söylüyor. Finansal bilgilerde yapılan yanlışlar için modele gönderilen temel verilerin 4 kat artırılacağı açıklanırken Microsoft, sohbet geçmişini temizleyecek “Yeni Konu” ikonunu sohbet penceresine eklemeyi düşünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


hocam 4x daha iyi direk hs attirir
Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.