Anlık Bildirim

Windows için Nearby Share, yeni özelliklerle geliyor

Google'ın Android telefonla PC arasında dosya paylaşımını kolaylaştıran özelliği Nearby Share Windows bilgisayarlar için resmî olarak yayınlandı.                
windows için nearby share çıktı indir Tam Boyutta Gör
Google, Windows PC’lerle Android cihazlar arasında dosya paylaşımının yeni bir yolu olan Nearby Share’ı beta olarak bu yılın başlarında yayınlamıştı. Android AirDrop alternatifi betada 1.7 milyon kişi tarafından test edildi. Google, şimdi programın kararlı sürümünü yayınladı.

Windows için Nearby Share betadan çıktı

Nearby Share, 1.7 milyondan fazla kullanıcının cihazında yerini aldı, 50 milyondan fazla da dosya aktarımı gerçekleştirildi. Windows için Nearby Share, betadan çıktı ve kararlı sürümü tüm kullanıcılara açıldı.

Programın kararlı sürümünde beta sürümde olmayan iki yeni özellik bulunuyor. Birincisi, tahmini dosya aktarım süresinin gösterilmesi. Videolar veya klasörler gibi büyük boyutlu dosyaları gönderirken ne kadar sürede aktarımın tamamlanacağını görebilmek açısından faydalı. İkincisi, gönderilen dosyanın türünün ve kaydedilecek konumunun gösterilmesi. AirDrop’taki gibi bildirimin içinde resim ön izlemesi gösteriliyor; hangi dosyayı aktardığınızı görebiliyorsunuz.

Google, Nearby Share’ı Windows PC’lere dahil etmek için de bazı üreticilerle birlikte çalışmaya başladı. Nearby Share, Windows 10 ve daha yeni işletim sisteminin 64-bit sürümünü gerektiriyor, ARM desteklenmiyor. İki cihazda da Bluetooth ve WiFi’ın veya Ethernet bağlantısının aktif olması ve cihazlar arası mesafenin 5 metre olması gerekiyor. Windows için Nearby Share'ı buradan indirebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2476 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, airdrop ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim