Anlık Bildirim

Wonder Woman 1984 filminden aksiyon dolu bir sahne paylaşıldı

Bu yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan Wonder Woman'ın devam filmi Wonder Woman 1984'ten aksiyon dolu bir sahne paylaşıldı. Film 25 Aralık'ta yayınlanacak.

Wonder Woman 1984 filminden aksiyon dolu bir sahne paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Bu yılın DC tarafında en çok beklenen filmi olan ve salgın sebebiyle sürekli ertelenen Wonder Woman'ın devam filmi Wonder Woman 1984'ten yeni bir video paylaşıldı.

Geçtiğimiz haftalarda Wonder Woman 1984'ün bir kez daha ertelenmeyeceği, hem sinemalarda hem de HBO Max'te aynı gün yayınlanacağı açıklanmıştı. Ancak ne yazık ki bizim ülkemizde HBO Max olmadığı için bizim yine sinemaya gitmemiz gerekiyor. 

Yayınlanan videoda ise daha önce fragmanlarda ufak kesitlerini gördüğümüz araba kovalama sahnesini görüyoruz. Wonder Woman, hareket halindeki araçtan çıktığını ve takibe koşarak devam ettiğini görüyoruz. Bahsi geçen sahneyi aşağıdan izleyebilirsiniz.

Wonder Woman 1984'ün vizyon tarihi 25 Aralık 2020. Filmin yönetmenliğini Patty Jenkins üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Gal Gadot, Chris Pine, Pedro Pascal, Connie Nielsen, Robin Wright ve Kristen Wiig gibi isimler bulunuyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim