Anlık Bildirim

Wonder Woman 1984’ten yeni fragman geldi

Vizyon tarihi sürekli ertelenen yapımlardan biri olan Wonder Woman 1984’e ait yeni bir fragman yayınlandı. Fragmanda, aktris Kristen Wiig’in canlandırdığı Çita karakterini de görüyoruz.

Wonder Woman 1984’ten yeni fragman geldi Tam Boyutta Gör

Warner Bros'un bu yılki en büyük kozlarından birisi olan Wonder Woman 1984’ün ikinci fragmanı yayınlandı. Koronavirüs salgını nedeniyle gösterim tarihi sürekli ertelenen filmin fragmanında, aktris Kristen Wiig’in canlandırdığı ve filmin kötü karakteri olan Cheetah'ı da (Çita) görme fırsatı elde ediyoruz.

2017 yılındaki ilk filmin 1. Dünya Savaşı temasını 1980’lerin renkli atmosferine taşıyan Wonder Woman 1984’te dönemin abartılı modasını gösteren (Chris Pine'ın Steve Trevor karakteri) sahnelere de tanıklık edeceğiz. Fragmanda, ilk etapta arkeolog Barbara Minerva olarak karşımıza çıkan ve daha sonra Çita karakterine dönüşen Wiig’in Wonder Woman’la olan dövüş sahnelerini de izleme şansı elde ediyoruz.

Wonder Woman 1984’ten yeni fragman geldi Tam Boyutta Gör

Görsel anlamda izleyicileri tatmin edeceğini düşündüğümüz filmin gösterim tarihi ise 2 Ekim olarak görünüyor. Hatırlanacağı üzere Wonder Woman 1984 ilk etapta 5 Haziran ve daha sonra da 14 Ağustos tarihlerine ertelenmişti. Umarız söz konusu tarih, film için son ertelemeyi ifade ediyordur.

Filmin bir diğer kötü karakteri Maxwell Lord’u aktör Pedro Pascal canlandırırken Wonder Woman’ın annesi Hippolyta rolüne Connie Nielsen ve teyzesi Antiope rolüne ise Robin Wright hayat verecek. İlk filmin yönetmeni Patty Jenkins, Wonder Woman 1984’Ü de yöneten isim olacak.

Wonder Woman 1984’ten yeni fragman geldi Tam Boyutta Gör

Filmin fragmanına aşağıda göz atabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4267 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
wonder woman 1984, Wonder Woman ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim