Anlık Bildirim

Yeni Batman filminden ilk fragman geldi: "Bambaşka bir Batman"

DC Fandom etkinliğinde paylaşılan ilk The Batman fragmanı hayranları etkilemeyi başardı. İntikam aşkıyla dolu bir Bruce Wayne göreceğimiz film 1 Ekim 2021'de vizyona girecek.

Yeni Batman filminden ilk fragman geldi: 'Bambaşka bir Batman' Tam Boyutta Gör

Robert Pattinson'lu yeni Batman filminden merakla beklenen ilk fragman bugün geldi. Dün düzenlenen DC Fandom etkinliğinde paylaşılan fragman bambaşka bir Batman filminin bizlerini beklediğini gösteriyor.

Yeni Batman filminde Bruce Wayne karakterine çok daha farklı yaklaşım var. Yönetmen Matt Reeves, yeni Bruce Wayne'in Batman olarak henüz ikinci senesini geçiren biraz tecrübesiz bir Batman olacağını söylemişti. Fragmanda ise bunu doğrulayan görüntüler var, Bruce Wayne tamamen intikam motivasyonuyla hareket eden karanlık bir karakter olarak karşımıza çıkıyor.

The Batman filminin kötü karakteri Paul Dano tarafından canlandırılan The Riddler olacak. The Riddler karakteri daha önce Jim Carrey tarafından da canlandırılmıştı ancak bu filmde çok daha farklı bir Riddler göreceğiz gibi. Yine bu karakter için de daha karanlık bir yaklaşım var.

The Batman'in çekimleri geçtiğimiz Mart ayında COVID-19 nedeniyle durdurulmuştu. Önümüzdeki Eylül ayında çekimlerin kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor. Ancak bu uzun ara nedeniyle filmin vizyon tarihi de elbette ertelenmek zorunda kalmıştı. The Batman 1 Ekim 2021'de vizyona girecek.

Fragmanı 4K kalitede izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10648 kez okundu.
28 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
the batman, robert pattinson ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim