Anlık Bildirim

Cinayeti aydınlatmaya değil örtmeye çalıştığınız oyun: Nobodies

Nobodies: Murder Cleaner cinayetleri aydınlatmak yerine bütün izlerini ortadan kaldırarak terör operasyonuna yardım ettiğiniz ilginç bir tıkla-ilerle oyunu olmuş. 

Nobodies: Murder Cleaner Tam Boyutta Gör

Uygulama dünyasında çok sayıda dedektiflik veya saklı nesne bulma tarzında oyunlar mevcut. Nobodies: Murder Cleaner ise olaya tam tersinden müdahale ediyor. Amaç cinayetleri aydınlatmak değil örtbas etmeye çalışmak. 

Nobodies: Murder Cleaner neler sunuyor?

Steam mağazasının beğenilen Nobodies: Murder Cleaner oyunu yine nesne bulma türünde hazırlanmış ancak bu kez cinayetleri örtmeniz gerekiyor. Özel bir kontrterör biriminde çalışan özel ajan olarak amacınız cinayetten kalan bedenlerden kurtulmak. Bu birimin hedefi Q-100 adındaki bir terörist organizasyonunu ortaya çıkarmak. Bu yüzden operasyonların çok gizli olması gerekiyor. 

Oyunun temel mantığı hiç bir iz bırakmamak ve her şeyi aynı yerine geri koymak. Toplamda 13 cinayeti herhangi bir iz bırakmadan kapatmanız gerekiyor. Nesneleri yerine koymanın yanı sıra belirli görevleri de yerine getirmelisiniz. 

Yüzden fazla el ile hazırlanmış sahneye sahip olan oyunda çözüme giden farklı yollar mevcut. Bazı yollar sizi daha hızlandırıyor. Olaylarda yanlış bir hamle yaptığınız zaman polislere yakalanıyorsunuz. Gerçek hikayelerden alıntılandığı ifade edilen oyun ücretsiz. 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blyts.nobodies

Nobodies: Murder Cleaner Nobodies: Murder Cleaner Nobodies: Murder Cleaner Nobodies: Murder Cleaner Games Ücretsiz 221,7 MB
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim