Anlık Bildirim

Taktiksel FPS Oyunu World War 3, Türkçe dublaj ve altyazı desteği ile geliyor

The 4 Winds Entertainment, yaptığı bir açıklamayla geliştirilmekte olan World War 3'nin ülkemizdeki çıkışı için The Farm 51 ve MY.GAMES'le stratejik yayıncılık işbirliği yaptıklarını duyurdu. 

World War 3, Türkçe dublaj ve altyazı desteği ile geliyor Tam Boyutta Gör

The 4 Winds Entertainment (T4W), bugün yaptığı bir açıklamayla geliştirilmekte olan çok oyunculu taktiksel oyun World War 3'nin Türkiye ve MENA bölgesindeki çıkışı için The Farm 51 ve MY.GAMES'le stratejik yayıncılık işbirliği yaptıklarını duyurdu. Oyunun dünyanın diğer bölgelerindeki yayıncılığını MY.GAMES üstlenecek.

World War 3'ye Türkçe Fil Desteği

Yapılan işbirliğini dışında oyunun Türkçe dublaj ve Türkçe altyazı desteği de sunacağı açıklananlar arasında en çok dikkat çekenlerden birisi.

The 4 Winds Entertainment'ın Ürün Pazarlama Müdürü Uğur Ülger konuyla ilgili düşüncelerini şu sözlerle ifade etti, "The 4 Winds Entertainment olarak, The Farm 51 ve MY.GAMES'le yaptığımız işbirliğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. WW3'yi Türkiye'deki oyunseverlerle tamamen Türkçe olarak buluşturacağımız için çok heyecanlıyız. Oyunla ilgili gelişmeleri ve Türk oyuncuları bekleyen sürprizleri sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz."

World War 3 Hakkında

World War 3, oynanabilirliği elden bırakmadan, gerçek savaşları andıran özgün bir taktiksel deneyim sunmayı amaçlıyor. Oyundaki silahlar, dünyanın dört bir yanında gerçek ordular tarafından kullanılan silahlardan esinlenerek modellendi. Balistik, fizik ve tam vücut farkındalığı gibi gerçekçi oynanış özellikleri bir araya gelerek oyunculara özgün ve sürükleyici bir modern savaş deneyimi yaşatıyor. Oyuncular ayrıca Berlin, Varşova, Polyarni ve Moskova gibi gerçek şehirler temel alınarak tasarlanan, savaşla harap olmuş haritalarda takım bazlı çatışmalara girebiliyorlar.

World War 3, 25 Kasım'dan bu yana kapalı beta testi aşamasında. Kapalı betanın, 2022'nin mart ayında başlaması planlanan açık beta testine kadar süreceği belirtiliyor. Ayrıca aynı tarihlerde yeni bir içerik güncellemesi yayınlanacak ve oyun, Steam üzerinden oynaması ücretsiz modele geçecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3231 kez okundu.
10 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
World War 3, Türkiye Haberleri ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim