Anlık Bildirim

Xbox Cloud Gaming bu yılın sonunda Xbox Series X|S ve Xbox One'a geliyor

Xbox'ın GeForce Now tarzındaki streaming servisi Xbox Cloud Gaming'in yıl sonunda Xbox Series X|S ve Xbox One'a geldiği açıklandı.

Xbox Cloud Gaming konsollara geliyor Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz gibi Microsoft'un xCloud isimli bulut üzerinden oyun oynamamızı sağlayan bir sistemi bulunuyor, aynı GeForce Now gibi. Bu sistem daha öncesinde mobil cihazlar ve PC'de erişilebilirdi. Şimdi ise konsol sahipleri için güzel bir haber geldi.

Yıl Sonunda Xbox Series X|S ve Xbox One'da

Gamescom 2021'de Xbox'ın sunumunda yapılan duyuruya göre Xbox Cloud Gaming, Xbox Series X|S ve Xbox One'a geliyor. Ne yazık ki net bir tarih paylaşılmadı ancak yıl sonunda geleceği söylendi. Sistem deneme amacıyla başta yalnızca Xbox Insider üyeleri için erişime açılacak ve geri bilidirimlerin ardından tüm kullanıcılar için erişime açılacak. 

Xbox Cloud Gaming, sizlere kısaca oyunu indirmenize gerek kalmadan yalnızca internet üzerinden oynamanızı sağlayan bir sistem. Açıklamaya göre PC'lerde, telefonlarda ve tabletlerde olduğu konsollarda da gibi 1080p'ye kadar ve 60 FPS desteği alacak. Sistem ne yazık ki şimdilik Türkiye'de erişime açık değil. Ancak bu yönde çalışmalar olduğu resmi olarak açıklanmıştı. Duyuru fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim