Anlık Bildirim

Xbox Cloud Gaming resmi olarak konsollarda erişime açıldı

Microsoft'un bulut üzerinden oyun oynama servisi olan Xbox Cloud Gaming, resmi olarak Xbox Series ve Xbox One konsollarında erişime açıldı.                      

Xbox Cloud Gaming resmi olarak konsollarda erişime açıldı Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasının geleceğinin bulut servisleri olması ihtimali her geçen gün daha da artıyor ve şirketler de yatırımlarını bu yönde yapıyor. Xbox da geçtiğimiz saatlerde bu konuda önemli hamle yaptı.

Xbox Cloud Gaming Konsollarda

Daha öncesinde de müjdesi verildiği gibi Xbox'ın bulut servisi xCloud artık Xbox Series ve Xbox One konsollarında erişime açılmış durumda. Servis zaten bizim ülkemizde henüz erişime açık değil ancak konsollara gelen destek de tüm ülkeler için erişime açılmadı. Yani ülkemize gelmesi için önümüzdeki daha uzun bir süre var. Konsollar için bu destek 25 farklı ülkede erişime açıldı. Peki bu servisin konsollara gelmesi ne anlama geliyor?

Xbox sahipleri bu servis ile birlikte artık Xbox Game Pass oyunlarınıkonsollarına indirmek zorunda kalmayacak ve direkt olarak servis üzerinden oynayabilecek. Xbox One sahipleri de bu özellikten yararlanabilecek ancak ekstra olarak önemli bir güzel haber daha var. Xbox One sahipleri de bu servise dahil olan Xbox Series özel oyunlarını bulut üzerinden oynayabilecek. Yani nesil konsola sahip olmadan yeni nesil oyunları oynayabilecek.

Xbox Cloud Gaming başkanı Catherine Gluckstein, gelecekte daha fazla pazarda bu sistemi erişime açacaklarını ve yeni nesil oyunları servise eklemeye devam edeceklerini dile getirdi. Microsoft, Xbox Cloud Gaming'i mobil cihazlarda ve PC'de zaten sunduğunu belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim