Anlık Bildirim

Xbox Game Pass'in abone artışı yavaşladı! Microsoft'un hedefinin altında kaldı!

Microsoft'un yayınladıpı belgelere göer Xbox Game Pass'in abone sayısındaki artış yavaşladı. Mşcrosoft'un hedefinin altında kaldı.

Xbox Game Pass'in abone artışı yavaşladı! Tam Boyutta Gör

Microsoft'un Xbox ve PC kullanıcıları için sunduğu Xbox Game Pass abonelik servisi, bildiğiniz gibi aylık belirli bir ücret karşılığında size büyük bir kütüphane sunuyor. Özellikle eklenen büyük oyunlar ile birlikte oyuncuları bir hayli mutlu ettiğini söylemek gerek. Ancak son raporlar büyüme hızının düştüğünü gösteriyor.

Microsoft Hedefine Ulaşamadı

Microsoft'un son mali raporlarına göre 2021 yılında Xbox Game Pass'in abone sayısı %37.5 arttı. Ancak Microsoft'un hedefi %47.8'di. Ancak geçtiğimiz yıl Microsoft'un hedefi %71'ken bu yüksek hedefi de geçip %86'ya ulaşmıştı. Yani bu düşüş devam etmezse göz ardı edilebilecek bir düşüş olduğunu söyleyebiliriz.

Yılın geri kalanında Xbox Game Pass'e eklenecek Age of Empires 4, Forza Horizon 5 ve Halo Infinite gibi birçok büyük oyun bulunuyor. Önümüzdeki yıl ile birlikte Xbox'ın kendi oyunları ve Bethesda'nın yeni oyunlarının eklenmesiyle bir düşüş yaşanması pek ihtimal dahilidne gözükmüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim