Anlık Bildirim

Xbox'ın Ekim 2021 güncellemesi yayınlandı: Gece Modu ve 4K arayüz geldi

Xbox'ın her ay yayınladığı güncelemeler devam ediyor. Şimdi de Ekim 2021 güncellemesi yayınlandı ve daha önce haberini aldığımız bazı yeni özellikler eklendi.     

Xbox'ın Ekim 2021 güncellemesi çıktı - Teknoloji Haberleri Tam Boyutta Gör

Xbox aylık güncellemelerine devam ediyor. Bu ay gelen güncellemede daha önce Xbox Insider üyeleri için erişime açılan ve denenen iki yeni özellik tüm kullanıcılara sunuluyor.

Gece Modu ve 4K Arayüz

Geçtiğimiz aylarda Xbox Insider üyelerine iki yeni yenilik sunulmuştuç Şimdi de bu yenilikler tüm kullanıcıların erişimine açıldı. Yeniliklerden biri 4K kullanıcı arayüz. Bu yenilik; Ana Sayfa, Rehber ve kullanıcı arayüzünün diğer alanlarının daha yüksek netliğe ve metin okunabilirliğine sahip olacağı anlamına geliyor. Bu özelliğin yalnızca Xbox Series X'te geçerli olduğunu belirtelim.

Bir diğer yenilik ise Gece Modu. Oyuncular isterlerse Xbox'ını gece moduna geçirebilir. Menü gibi sayfalarda gece moduna geçilebildiği gibi kontrolcünün ve konsolun yaydığı beyaz ışığı da dilerseniz kısabilirsiniz. Son olarak gece modunun ne zaman açılıp ne zaman kapanacağını da ayarlayabilir ve her seferinde uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim