Anlık Bildirim

Xbox gelecekteki oyunlarının live service odaklı olmayacağını söylüyor

Xbox'ın Sea of Thieves, Forza Horizon 5 ve Halo Infinite Multiplayer oyunlarının live service tarzında olması oyuncuları şüphelendirdi. Xbox Game Studios başkanı Matt Booty'den açıklama geldi.

Xbox oyunlarının tamamı live service olmayacak Tam Boyutta Gör

Son dönemde şüphesiz oyun şirketlerinin en sevdiği tür live service oyunlar. Oyunları bir hobi olarak gören oyuncuların büyük bir çoğunluğu ise ne yazık ki bu tür oyunları sevmiyor. Ancak elbette bu türü seven birçok oyuncu da var çünkü şirketler bu oyunlardan bir hayli para kazanıyor.

Konsol sahiplerinin de genel olarak bu tür oyunları görmeyi sevmediğini söyleyebiliriz. Xbox Game Studios başkanı Matt Booty'den bu konu hakkında bir açıklama geldi.

Xbox Oyunları Live Service Odaklı Olmayacak

Geçtiğimiz saatlerde Xbox Game Studios başkanı Matt Booty The Guardian ile bir röportaja katıldı. Röportaj esnasında Xbox Game Studios başkanı Matt Booty, Sea of Thieves ve Minecraft gibi oyunlardan başarı sağlamış olmalarının gelecekteki oyunların live service ağırlık olacağı anlamına gelmediğini söyledi. Böyle bir planları olmadığını da özellikle belirtti.

En son Marvel's Avengers, live service bir oyun olduğu için bir hayli tepki çekmişti. Geçtiğimiz hafta duyurulan Assassin's Creed Infinity'nin de live service olması tepki toplamıştı. Assassin's Creed Infinity'nin bir ana oyun olmadığını belirtmekte fayda var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim