Anlık Bildirim

Xbox özel oyunu Sunset Overdrive, PlayStation'a gelecek gibi duruyor

İlk kez 2014 yılında Xbox One için özel olarak yayınlanan eğlenceli oyun Sunset Overdrive, PlayStation'a gelecek gibi duruyor. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Xbox özel oyunu Sunset Overdrive, PlayStation'a gelecek gibi duruyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Xbox Game Studios'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Insomniac Games ve Blind Squirrel Games'in birlikte yaptığı Sunset Overdrive, PlayStation'a gelecek gibi duruyor.

Twitter kullanıcısı Nibel tarafından fark edildiği üzere geçtiğimiz ayın sonlarında Sony'nin Sunset Overdrive için bir marka tescili yaptırdığı ortaya çıktı. Net konuşmak doğru olmasa da bu tescil, oyunun büyük bir ihtimalle PlayStation'a geleceği anlamına geliyor. Ne yazık ki herhangi bir tarih yok.

Sunset Overdrive çıktığı yıl Xbox One'a özeldi ve ardından PC için de çıkışını yapmıştı. Özellikle oynanışının eğlenceli olması oyun için olumlu yorumların yapılmasını sağlamıştı.

Sunset Overdrive'ın geliştiricisi olan Insomniac Games, Sony'nin satın aldığı ve PlayStation 1. parti stüdyosu olan bir stüdyo. Aynı stüdyo 2018 yılında yine oynanışı ile dikkat çeken Marvel's Spider-Man'i de geliştirmişti. Insomniac Games şu anda PlayStation 5'in özel oyunu Ratchet & Clank: Rift Apart üzerinde çalışıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim