Anlık Bildirim

Epic Games'in haftalık verdiği ücretsiz oyunlar için ne kadar para harcadığı ortaya çıktı

Her hafta oyunculara ücretsiz oyun veya oyunlar hediye eden Epic Games'in, bu oyunları ücretsiz verebilmek için ne kadar para harcadığı açıklandı.

Epic Games'in haftalık verdiği ücretsiz oyunlar için ne kadar para harcadığı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Dijital oyun platformu olan Epic Games, bildiğiniz gibi çeşitli atılımlarıyla PC oyunculuğunda Steam'e rakip olmayı başardı. Bu atılımlarından biri de haftalık olarak verdiği ücretsiz oyunlar. Peki Epic Games bu ücretsiz oyunlar için ne kadar para kaybediyor?

Bildiğiniz üzere şu anda Apple ve Epic Games arasında bir dava bulunuyor. Son birkaç gündür de bu dava sebebiyle birçok belge ortaya çıkmaya başladı ve daha da çıkacak gibi duruyor. Son belge de Epic Games'in ücretsiz oyunlar için ne kadar para harcadığını gösteriyor.

Sızdırılan belgere göre Epic Games, 14 Aralık 2018 tarihinden 26 Eylül 2019 tarihine kadar verdiği ücretsiz oyunlar için toplamda 11.5 milyon dolar para harcamış. Bu tarihler arasında Epic Games'in her hafta değil iki haftada bir oyun hediye ettiğini hatırlatalım. 

En Çok Batman Arkham Serisine Para Harcanmış

Bu 9 aylık süreçte Epic Games'in en çok para harcadığı oyun Batman Arkham serisi ve toplamda 1.5 milyon dolar harcamış. Batman Arkham serisinin ücretsiz verildiği hafta ise 613.912 kişi Epic Games'e kayıt yaptırmış. En çok para harcadığı ikinci oyun ise Subnautica. Ona da 1.4 milyon dolar harcamış ve o hafta 804.052 kişi Epic Games'e kayıt yaptırmış. 

Epic Games'in verdiği ücretsiz oyunların kesinlikle karşılığı güzel gibi duruyor. Ancak daha yakın süreçte, özellikle 2020'de ne kadar harcadıkları ve ne kadar üye kazandıkları daha büyük merak konusu. Tüm listeyi aşağıda bulabilirsiniz

Epic Games'in haftalık verdiği ücretsiz oyunlar için ne kadar para harcadığı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim