Anlık Bildirim

Xiaomi 12 önümüzdeki ay geliyor

Xiaomi yeni amiral gemisi akıllı telefonunu Aralık ayında duyurmaya hazırlanıyor. Xiaomi 12, üst düzey Snapdragon 898 işlemci ve MIUI 13 arayüzü ile karşımıza çıkacak.

Xiaomi 12 önümüzdeki ay geliyor Tam Boyutta Gör

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi akıllı telefonunu 2021 yılı sona ermeden önce tanıtacağını defalarca kez duyduk. Güvenilir bir Çinli kaynak merakla beklenen cihazın çıkış tarihine ışık tutacak bazı önemli detaylar payaştı.

Digital Chat Station'a göre Xiaomi 12, Aralık ayında tanıtılacak. Lansman için kesin bir tarih yok ancak 30 Kasım – 2 Aralık tarihleri ??arasında düzenlenecek Snapdragon Teknoloji Zirvesi (Tech Summit) etkinliğinden hemen sonra gerçekleşebilir.

Xiaomi 12 önümüzdeki ay geliyor Tam Boyutta Gör

Xiaomi 12 hakkında bilinenler

Söz konusu etkinliğin ilk gününde Snapdragon 898 yonga setinin duyurulması bekleniyor. Xiaomi 12 bildiğiniz üzere bu işlemciyle donatılacak ilk akıllı telefonlardan biri olacak. Cihazla ilgili bazı ayrıntılar daha önce internete sızdırılmıştı.

Xiaomi 12'nin 100 watt hızlı şarj desteğine sahip 5.000 mAh pil, 50 megapiksel ana kamera sensörü ve MIUI 13 arayüzü ile gelmesi bekleniyor. Amiral gemisi telefonun cam arka panelle donatılacağı da internete düşen bilgiler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim