Anlık Bildirim

Xiaomi 13T Pro için geri sayım başladı: Tasarımı belli oldu

Bir süredir sızıntılarla gündemde olan Xiaomi 13T Pro'nun render görüntüleri ortaya çıktı. Peki Redmi K60 Ultra'nın küresel sürümü neler sunacak?  İşte detaylar
Xiaomi 13T Pro için geri sayım başladı: Tasarımı belli oldu Tam Boyutta Gör
Bu haftanın başlarında Xiaomi, yeni telefonu Redmi K60 Ultra modelini tanıttı. Bunun ardından merakla beklenen telefonun kendi ülkesinde satış rekoru kırdığından sizlere bahsetmiştik. Şimdi Redmi K60 Ultra'nın Xiaomi 13T Pro adıyla küresel pazarda piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ancak her iki cihazın tamamen aynı olmayacağını belirtelim. Bugünse Xiaomi 13T Pro'nun tasarımını gösteren yeni render görüntüleri paylaşıldı. 

Xiaomi 13T Pro için geri sayım başladı

Xiaomi 13T Pro ve Redmi K60 Ultra'nın tasarımları oldukça benzer diyebiliriz. Ancak 13T Pro'nun kamera adasında K60 Ultra'dan farklı olarak Leica logosuna yer verilmiş. Ayrıca yeni sızıntı, Xiaomi 13T Pro'ya eşlik edecek renk seçeneklerini bizlere gösteriyor. Bunlar siyah ve açık mavi olacak. Siyah sürümde cam bir kapak kullanılırken, mavi renk seçeneğinde deri dokulu bir tasarıma yer verilmiş. 

Xiaomi 13T Pro için geri sayım başladı: Tasarımı belli oldu Tam Boyutta Gör
Ayrıca görsellerde güç ve ses düğmelerinin cihazın sağ kenarında yer alacağı, alt kısımda ise hoparlör ızgarası, USB Type-C girişi ve SIM kart yuvası bulunacağı görülüyor.

Xiaomi 13T Pro özellikleri

Bildirilenlere göre Xiaomi 13T Pro ve Redmi K60 Ultra, ön bölümünde 1.5K çözünürlüğe ve 144Hz yenileme hızına sahip aynı 6.67 inç OLED panele sahip olacak. Ancak kamera bölümünde önemli farklılıklar mevcut. Bu noktada Xiaomi 13T Pro'nun 13MP OmniVision OV13B ultra geniş kamera, OV50D 50MP telefoto kamera ve Sony IMX707MP birincil kameraya sahip olacağı belirtiliyor. 

Ön tarafta ise, görüntülü görüşmeler ve selfie çekimleri için 20MP Sony IMX596 kamera eşlik edecek. Bunun haricinde Xiaomi 13T Pro, 16GB'a kadar RAM ve 1TB'a kadar depolama ile eşleştirilen MediaTek Dimensity 9200+ platformundan güç alacak. 

Akıllı telefonun diğer beklenen özellikleri arasında, ekran altı parmak izi sensörü, çift stereo hoparlör, X ekseni lineer motor ve IP68 su ve toz direnci yer alıyor. Ayrıca Android 13, 5G ve Typce C bağlantı noktasına sahip olacağını da belirtelim. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim