Anlık Bildirim

Xiaomi 14 serisi 1 milyon satış barajını aştı: Global çıkış gecikebilir

Xiaomi CEO'su Lei Jun kısa süre önce çıkış yapan Xiaomi 14 serisinin satış rakamının daha şimdiden 1 milyon adedi geçtiğini açıkladı. Deneyimli yönetici talebin arzın çok üzerinde olduğunu söylüyor.
Xiaomi 14 serisi 1 milyon satışı geçti: Global çıkış gecikebilir
Geçtiğimiz günlerde Xiaomi 14 serisinin ilk partisinin dört saatte tükenerek satış rekoru kırdığı açıklanmıştı ancak kesin satış rakamları hakkında bilgi verilmedi. Şimdi ise Xiaomi CEO'su Lei Jun şirketin hali hazırda 1 milyon adet Xiaomi 14 ve 14 Pro sattığını açıkladı.

Deneyimli yönetici bu fırsattan istifade, tedarik sorunları yaşadıklarını ve bunun da stokları etkilediğini belirterek tüketicilerden biraz daha sabırlı olmalarını istedi. Lei Jun açıklamasında talebin arzın çok üzerinde olduğunu doğruladı.

Xiaomi 14 serisi 1 milyon satışı geçti: Global çıkış gecikebilir Tam Boyutta Gör

Tedarik sorunu global lansmanı geciktirebilir

Xiaomi 14 Pro'nun Titanyum versiyonu şu anda en uzun bekleme sırasına sahip olan cihaz. Bazı kullanıcılara Aralık ayının ortasından önce teslimat yapılması mümkün görünmüyor. Lei Jun durumu mümkün olan en kısa sürede normale döndürmek için büyük çaba göstereceklerini ifade etti.

Xiaomi 14 serisi 1 milyon satışı geçti: Global çıkış gecikebilir Tam Boyutta Gör
Çin'deki bu stok sıkıntısı Xiaomi 14 ailesinin global lansmanını geciktirebilir. Bazı analistler, şirketin iç pazarda tedarik konusuna odaklandığını ve bu durumun Hindistan ve Avrupa'daki satışları 2024 yılının ilk çeyreğinin sonuna kadar "öteleyebileceğini" düşünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim