Anlık Bildirim

Xiaomi 14 serisinin küresel tanıtım tarihi açıklandı: Türkiye’ye de gelebilir

Xiaomi, kısa bir süre önce Xiaomi 14 serisinin küresel tanıtım tarihini açıkladı. 25 Şubat tarihinde küresel pazar için tanıtılacak telefonların Türkiye’ye de gelmesi bekleniyor.
Beklenen Xiaomi 14 serisinin küresel tanıtım tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör
Leica ve Xiaomi markasıyla ilgili teaserların ardından Xiaomi nihayet Xiaomi 14 serisinin küresel lansman tarihini açıkladı. Beklenen Xiaomi 14 serisinin 25 Şubat'ta dünya çapında piyasaya sürüleceği artık resmen onaylandı. Bilindiği üzere firma, Xiaomi 14 ve Xiaomi 14 Pro modellerini geçtiğimiz ekim ayında tanıtmış ve anavatanında satışa sunmuştu.

Xiaomi 14 serisi 25 Şubat’ta çıkıyor

Xiaomi'nin CEO'su ve kurucusu, Xiaomi 14 serisinin küresel lansmanını bir posterle birlikte duyurmak için X hesabından bir paylaşım yaptı. Lansman tarihinin açıklanmasıyla birlikte, özellikle Xiaomi 14 Ultra'nın potansiyel lansmanı göz önüne alındığında beklentiler de yükselmiş durumda. Bu spekülasyon da posterin arka planında cihazın kendine özgü kamera modülünün belirgin bir şekilde yer almasından kaynaklanıyor.

Tarih göz önüne alındığında telefonlarında MWC Barselona kapsamında tanıtılması bekleniyor. Xiaomi 14 serisinin yanı sıra Xiaomi Pad 7 serisinin de duyurulacağına dair söylentiler yaygın. Xiaomi 14 Ultra özelinde ise beklenen başlıca özellikler şu şekilde: 2K çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunan 6,67 inç OLED ekran, Snapdragon 8 Gen 3 ve f/1.63/ f4,3 diyafram açıklığı sunan Sony LYT900 birincil kamera.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim