Anlık Bildirim

Xiaomi 14 serisinde pil kapasitesi artıyor: İşte detaylar

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi akıllı telefonlarıyla ilgili detaylar internete sızmaya devam ediyor. Güvenilir bir Çinli kaynak Xiaomi 14 ve 14 Pro'nun pil kapasitesi ve şarj hızlarını açıkladı.
Xiaomi 14 serisinde pil kapasitesi artıyor: İşte detaylar Tam Boyutta Gör
Xiaomi'nin yeni amiral gemisi akıllı telefonlarının çıkışına birkaç ay kaldı. Lansman için bekleyiş sürerken Çinli kaynaklar cihazları deşifre etmeyi sürdürüyor. Digital Chat Station isimli kaynak Weibo hesabında yaklaşan akıllı telefonlarla ilgili bazı detaylar paylaştı.

Aktarılan bilgilere göre Xiaomi 14'ün temel versiyonu 90 watt kablolu ve 50 watt kablosuz şarjı destekleyen 4.860 mAh pil ile donatılacak. Xiaomi 14 Pro modeli ise 120 watt kablolu ve 50 watt kablosuz şarj özelliğine sahip 5.000 mAh kapasiteli pille karşımıza çıkacak.

Xiaomi 14 serisinde pil kapasitesi artıyor: İşte detaylar Tam Boyutta Gör

Xiaomi 14 serisi hakkında bilinenler

Kıyaslama yapabilmeniz açısından piyasadaki mevcut modellerin 4.500 mAh (Xiaomi 13) ve 4.820 mAh (Xiaomi 13 Pro) batarya içerdiklerini belirtelim. Dolayısı ile bu sızıntı Çinli şirketin yeni modellerde pil ve şarj hızı konusunda yükseltmeye gideceğini gösteriyor.

Amiral gemilerinin Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacaklarına yönelik bilgiler de var. Amerikalı yonga üreticisi Qualcomm, söz konusu işlemciyi 24 Ekim'de düzenlenecek 2023 Snapdragon Teknoloji Zirvesi'nde duyuracak. Xiaomi 14 serisinin Kasım ayında tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim