Anlık Bildirim

Xiaomi aktif gürültü engelleme sunan kablosuz kulaklığını tanıttı

Xiaomi FlipBuds Pro tam kablosuz kulaklık modeli 3 mikrofon ile aktif gürültü engelleme yapabilirken 28 saate kadar kullanım süresi sunuyor. Xiaomi FlipBuds Pro özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Xiaomi aktif gürültü engelleme sunan kablosuz kulaklığını tanıttı Tam Boyutta Gör

Giderek büyüyen tam kablosuz kulaklık pazarında bir süredir ekosistem markaları ile alt seviyeden ilerleyerek kitlesini büyütmeye çalışan Xiaomi bu hafta üst seviyeye oynayacak yeni bir kulaklık modeli duyurdu.

Xiaomi FlipBuds Pro özellikleri ve fiyatı

Xiaomi FlipBuds Pro tam kablosuz kulaklık modeli 11nm sürücüler barındırırken aktif gürültü engelleme özelliği ile öne çıkıyor. 3 adet mikrofonu kullanarak çevreyi dinleyen Qualcomm QCC5151 Bluetooth yongası anlık ses etkilerinin konuşma tecrübesine müdahale etmesini engelliyor. 40dB seviyesine kadar indirgeme yapabilen kulaklığın bir kütüphane kadar sessizlik sağladığı ifade ediliyor. 

Bluetooth 5.2 bağlantısını kullanan ürün ses türüne göre kaliteyi ayarlayan aptX Adaptive Dynamic Codec Protocol desteğine sahip. Mi Mix Fold, Mi 11 serisi, Mi 10 serisi, Redmi K40 serisi, Remdi K30 serisi ve Redmi Note 9 Pro için özel bir düşük gecikme modu da mevcut. 

Gürültü engelleme açık iken 5 saat kullanılabilen kulaklık standart olarak 7 saat kullanım süresi sunuyor. Kablosuz şarjlı kılıfı ile toplam süre 28 saate çıkıyor. Xiaomi FlipBuds Pro modeli 125$ gibi yüksek ancak rekabette iddialı bir fiyata sahip olacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim