Anlık Bildirim

Xiaomi Little Pudding adaptörü duyuruldu

Xiaomi Little Pudding adındaki minik şarj adaptörü 120W seviyesine kadar hızlı şarj imkânı sunarken Galyum Nitrid – GaN sayesinde yüksek verimlilik sağlıyor.     
Xiaomi Little Pudding Tam Boyutta Gör
Hızlı şarj gerektiren kişisel elektronik cihazlar arttıkça haliyle adaptörler üzerindeki port sayısı artıyor ve adaptörlerin boyutları da büyüyor. Yine de kompakt boyutlar isteyip tek porta razı olanlar da var. Xiaomi bunun için yeni bir adaptör geliştirdi.

Xiaomi Little Pudding şarj adaptörü

Xiaomi tarafından Çin’de satışa sunulan yeni Xiaomi Little Pudding GaN şarj adaptörü oldukça küçük boyutlarda. 34mm x 34mm x 53mm ölçülerinde olan adaptör tek bir porta sahip ve 120W enerji verebiliyor.

GaN sayesinde termal iletkenlik en üst seviyede sağlanırken yüksek sıcaklıklara da en verimli şekilde direnç elde ediliyor. Ayrıca pek çok güvenlik çözümü mevcut. Akıllı tanıma özelliği ile porta takılan cihazın ihtiyacı olan enerji seviyesi ayarlanabiliyor.

USB PD 3.0, QC 3.0 ve UFCS 1.0 standartları sayesinde akıllı saatlerden dizüstü bilgisayarlara kadar cihazları şarj etmek mümkün. Xiaomi Little Pudding şarj adaptörü 28$ fiyat etiketine sahip. Kutu içerisinde Tip-C kablosu da çıkıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim