Anlık Bildirim

Xiaomi, masaüstü PC pazarına giriş yapıyor! Mac Mini'ye rakip yolda

Xiaomi etkinliğinde tanıtılması beklenen iki yeni PC modeli ortaya çıktı. Bu cihazlardan biri, Apple Mac Mini ve Intel Nuc sistemlere rakip olabilir. İşte yeni cihazların özellikleri
Xiaomi'den yeni masaüstü PC'ler geliyor! Mac Mini'ye rakip olacak Tam Boyutta Gör
Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi, 8 Aralık’ta düzenlenecek etkinlikte Xiaomi 13 serisi dahil olmak üzere yenilikçi ürünlerini tanıtacak. Şimdi de bu cihazlar arasından şirketin ilk masaüstü bilgisayarı olacak Xiaomi Host Mini modelinin özellikleri sızdırıldı.

Xiaomi Host Mini, Mac Mini'ye rakip olabilir

Bildirilenlere göre Xiaomi, hem Mini-ITX hem de Mac Mini benzeri iki farklı cihaz duyurmayı planlıyor. Bununla birlikte ilk model, 100W güç kaynağı ve Mini-ITX anakart ile donatılan düşük profilli bir sistem olacak.

Xiaomi'den yeni masaüstü PC'ler geliyor! Mac Mini'ye rakip olacak Tam Boyutta Gör
Ayrıca ön tarafında küçük bir bildirim ekranına ev sahipliği yapan bu cihazın, çift yuvalı ekran kartlarına da destek sunacağı belirtiliyor. Ancak buradaki 100W'lık gücün harici GPU'lar için yetersiz kalabileceğini söyleyebiliriz. Bu sebeple Xiaomi, farklı konfigürasyon seçenekleri ile karşımıza çıkabilir.

Intel NUC ve Mac Mini form faktörünü kullanan diğer model ise, AMD Ryzen 7 6800H işlemciden güç alacak. 45W TDP8 çekirdek ve 16 iş parçacığı içeren bu CPU'ya 16 GB bellek ve 512 GB SSD eşlik edecek. Kaynakta belirtilenlere göre yeni cihazın 570 dolar civarında bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4215 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, Xiaomi Host Mini ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim