Anlık Bildirim

Xiaomi, dört tarafı kavisli tasarıma sahip ekranıyla yeni bir konsept telefonunu tanıttı

Teknoloji devi Xiaomi, yeni bir konsept telefonunu tanıttı. Telefonun ekranının dört tarafı da 88 derecelik kavisli bir tasarıma sahip. Cihazda, herhangi bir bağlantı noktası ya da düğme bulunmuyor.

Xiaomi, dört tarafı kavisli tasarıma sahip ekranıyla yeni bir konsept telefonunu tanıttı Tam Boyutta Gör

Xiaomi, dört tarafı kavisli tasarıma sahip ekranlı ve hiç bağlantı noktası olmayan yeni bir konsept telefonunu tanıttı. Xiaomi, telefonun şelale ekranının dört tarafında da 88 derecelik eğimlere sahip olduğunu söylüyor. Telefon, Xiaomi'nin üçüncü nesil ekran altı kamera teknolojisini kullanıyor. Bu sayede de telefonda bir çentik ya da çerçeve de bulunmuyor.

Xiaomi'den ekran tasarımlarına farklı bir yaklaşım

Xiaomi, dört tarafında 88 derecelik eğimli ekranı elde edebilmek için kendi geliştirdiği cam işleme ekipmanıyla, 800° C yüksek sıcaklık ve basınç altında sıcak bükme, dört farklı parlatma aleti ve ondan fazla karmaşık parlatma prosedürüne ihtiyaç duydu.

Xiaomi, dört tarafı kavisli tasarıma sahip ekranıyla yeni bir konsept telefonunu tanıttı Tam Boyutta Gör

Konsept telefonda hiç bir bağlantı noktası ya da düğme bulunmuyor. Bu da telefon kullanımını fiziksel yerine daha sezgisel hale getiriyor. Xiaomi, bu konsept telefonda ultra ince piezoelektrik seramikler, sektörde bir ilk olan esnek film ekranı akustik teknolojisi, üçüncü nesil ekran altı kameralar, kablosuz şarj, eSIM yongaları, basınca duyarlı dokunmatik sensörler ve daha fazlasını içeren çığır açan teknolojiler ve mühendislik çözümlerinin, birbirine sorunsuz bir şekilde entegre edildiğinden bahsediyor.

Xiaomi'nin blog gönderisinde: "Xiaomi, hayal gücü ile gerçeklik arasındaki en iyi dengeyi bulmaya çabalayarak yenilik yapmayı asla bırakmaz. Klasik akıllı telefon form faktörünün sınırlarını zorlayan Xiaomi mühendisleri, akıllı telefonu olabildiğince basit hale getirmeye ve "sadece bir ekran" form faktörünü hayata bir adım daha yaklaştırmaya çalıştı." ifadeleri yer aldı.

Kaynakça https://www.theverge.com/2021/2/5/22267807/xiaomi-quad-curved-waterfall-display-concept-phone-announced https://blog.mi.com/en/2021/02/05/xiaomi-debuts-its-first-quad-curved-waterfall-display-concept-smartphone/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16173 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, xiaomi konsept telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim