Anlık Bildirim

Xiaomi, profesyonel kullanıcıları hedefleyen ilk 4K monitörünü bu hafta tanıtacak

Çinli teknoloji devi Xiaomi, ilk 4K monitörünü bu hafta tanıtacağını duyurdu. Profesyonel kullanım için tasarlanan monitörün özellikleri ve tasarımıyla ilgili küçük ipuçları geldi.

Xiaomi ilk 4K monitörünü bu hafta tanıtacak Tam Boyutta Gör

Xiaomi bir süredir monitör satıyor. Şu anda şirketin portföyünde bu kategoride birkaç ürün var ancak hiçbiri 4K çözünürlüğe sahip değil. Çinli marka yakında bu durumu değiştirecek bir hamle yapacak.

Xiaomi ilk 4K monitörünü bu hafta piyasaya süreceğini duyurdu. Mi Notebook'un resmi Weibo hesabından yapılan açıklamaya göre yeni model 4 Aralık'ta tanıtılacak ve hemen satışa sunulacak.

Xiaomi ilk 4K monitörünü bu hafta tanıtacak Tam Boyutta Gör

Neler sunacak?

Yayınlanan teaser monitörün profesyonel kullanıcılara yönelik olacağını gösteriyor. Ayrıca %99 Adobe RGB ve %99 DCI-P3 renk gamı desteği sunacağını belirtelim. Bu sayede grafik programlarıyla çalışmak ve video düzenlemek için ideal bir seçenek olacak.

Tanıtım posteri ayrıca ürünün tasarımı hakkında fikir veriyor. Monitör oldukça kalın bir alt çerçeveye sahip. Yan ve üst kısımlarında nispeten daha ince çerçeveler var. Daha fazla ayrıntı yeni ürünün resmi olarak tanıtılacağı Cumartesi günü öğreneceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim