Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 10 rekor derecede küçük bir ön kamera ile gelecek

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin yeni amiral gemisini tanıtmasına sadece bir gün kala, cihazla ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Son sızıntı ise telefonun ön kamerası ile ilgili.

Xiaomi Mi 10 rekor derecede küçük bir ön kamera ile gelecek Tam Boyutta Gör

Samsung'un dün akşam saatlerinde yeni amiral gemisi serisi Galaxy S20'yi tanıtmasının ardından gözler Xiaomi'ye çevrilmiş durumda. Şirketin yarın görücüye çıkaracağı Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro modelleriyle ilgili yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor.

Rakip cihazlara göre çapı daha küçük

Koronavirüs salgını nedeniyle yarın çevrimiçi konferans şeklinde gerçekleştirecek olan Xiaomi Mi 10 lansmanında, Çinli şirket Samsung'un gölgesinde kalmak istemiyor. Birçok yeni teknoloji ile gelecek olan Mi 10 serisiyle ilgili gelen son haber ise ön kameranın rekor derecede küçük bir çapa sahip olacağı yönünde.

Xiaomi Mi 10 rekor derecede küçük bir ön kamera ile gelecek Tam Boyutta Gör

Xiaomi daha önce Mi 10 modellerindeki ön kamera deliğinin küçük olacağını belirtmişti. Yeni sızan bir görselde ise selfie kamerası deliğinin 1.74mm çapında olduğunu gösteriyor. Bu da benzer tasarıma sahip diğer akıllı telefonların ekranına yerleştirilen ön kamera çaplarının yarısı demek. Üreticilere göre ön kamera delikleri giderek küçülecek ve yerini ekran altı kamera teknolojisine bırakacak. Dolayısı ile Xiaomi'nin de bu yönde çalışmalar yaptığını söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim