Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 11 Lite için kararlı MIUI 13 güncellemesinin global dağıtımı başladı

Xiaomi geçtiğimiz yıl çıkış yapan Mi 11 Lite akıllı telefonu için kararlı MIUI 13 güncellemesinin global dağıtımına başladı. Güncelleme MIUI 13 arayüzünün tüm yeni özelliklerini beraberinde getiriyor.

Xiaomi Mi 11 Lite için kararlı MIUI 13 güncellemesi başladı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefonlarını MIUI 13 sürümüne yükseltmeyi dört gözle bekleyen Xiaomi Mi 11 Lite sahipleri için sevindirici bir haber geldi. Çinli şirket Mi 11 Lite modeli için kararlı MIUI 13 güncellemesinin global dağıtımını başlattı.

Yeni ürün yazılımı V13.0.2.0.SKQMIXM sürüm numarasına sahip ve dünyanın farklı bölgelerindeki akıllı telefonlara ulaşmaya başladı. Kademeli olarak sunulan güncelleme yakında tüm bölgelerdeki kullanıcılar için indirilebilir olacak.

Xiaomi Mi 11 Lite için kararlı MIUI 13 güncellemesi başladı Tam Boyutta Gör

MIUI 13 neler getiriyor?

Güncellemeyle birlikte akıllı telefon sahipleri yeni duvar kağıtları, temalar, sistem sesleri widget'lar ve animasyonlara kavuşacak. Ayrıca artık tüm arayüzde akıllı telefon ekranında görüntülenmeye daha uygun olan MiSans yazı tipi kullanılıyor.

MIUI 13 kararlılık, performans, güvenlik ve gizlilik açısından birçok iyileştirmeyi de beraberinde getiriyor. Her zaman olduğu gibi güncelleme cihazınıza ulaştığında bir bildirim alacaksınız. Dilerseniz ayarlar menüsünden manuel olarak da kontrol edebilirsiniz.

Mi 11 Lite'ın geçen yıl MIUI 12 arayüzü ile piyasaya sürüldüğünü hatırlatalım. Akıllı telefon daha sonra MIUI 12.5 sürümüne yükseltildi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim