Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Band 8 kolye olarak da kullanılabilecek

Xiaomi merakla beklenen yeni akıllı bilekliğini önümüzdeki hafta tanıtacak. Şirket çıkışına sayılı günler kalan Mi Band 8'in aksesuar olarak boyna takılabileceğini duyurdu.
Xiaomi Mi Band 8 kolye olarak da kullanılabilecek Tam Boyutta Gör
Xiaomi yakında yeni akıllı bilekliğini tanıtacak. Çinli şirket önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek lansman öncesinde Mi Band 8'in özelliklerini açıklayarak ilgi uyandırmaya devam ediyor. İşte bunlardan birisi daha: Akıllı bileklik kolyeye dönüşebilecek.

Mi Band 8'in kolye olarak kullanılabilmesi yeni kayış sistemi sayesinde mümkün olacak. Cihazın gövdesinde kayış bağlantısı için özel yuvalara yer verildi. Akıllı bilekliği kolyeye dönüştürmek için Mi Band 8'in bir tarafına uzun bir zincir takmanız ve diğer tarafı boş bırakmanız yeterli olacak.

Xiaomi Mi Band 8 kolye olarak da kullanılabilecek Tam Boyutta Gör

Önümüzdeki hafta geliyor

Şüphesiz ki Mi Band 8 kolyeye dönüştürüldüğünde nabız ölçümü ve kandaki oksijen miktarını belirleme gibi bazı işlevler kullanılamaz hale gelecek. Çinli dev kolye biçiminin daha çok saati göstermek, adımları saymak ve satın alma işlemleri için ödeme yapmak için uygun olacağını söylüyor (NFC çipi de bekleniyor).

Xiaomi Mi Band 8 kolye olarak da kullanılabilecek Tam Boyutta Gör
Kısa süre önce Xiaomi Mi Band 8'in 18 Nisan 2023 tarihinde kamera odaklı amiral gemisi Xiaomi 13 Ultra ve Xiaomi Pad 6 tablet ile birlikte tanıtılacağı açıklandı. Ayrıca akıllı bilekliğin tasarımını ortaya koyan tanıtım posterleri yayınlandı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim