Anlık Bildirim

Xiaomi Mi TV 5 tanıtıldı

5.1mm kalınlık ve 1.8mm ekran çerçevesi sayesinde şık bir görünüm sunan Xiaomi Mi TV 5 modeli 3 farklı boyut ile her segmente hitap edecek tarzda geliştirilmiş.

Xiaomi Mi TV 5 tanıtıldı

Xiaomi’nin akıllı telefon pazarı yanında önemli bir marka olduğu diğer bir sektör ise televizyon sektörü. Xiaomi markası özellikle Çin pazarında fiyat-performans ürünü televizyonlarla uzun süredir önemli bir pay elde etmiş durumda.

Xiaomi Mi TV 5 özellikleri ve fiyatı

Bugün tanıtılan Xiaomi Mi TV 5 modeli yine fiyat segmentinde dikkat çekici özellikler sunmayı amaçlıyor. Televizyonun en öne çıkan özelliği ise inceliği. Televizyonun ekran çerçeveleri yaklaşık 1.8mm. Bu sayede daha kompakt bir yapı elde edilirken kalınlık da 5.9mm seviyesine iniyor. Gövde alüminyum alaşımdan imal edilmiş ve tamamen vidasız bir konsept hazırlanmış.

Xiaomi Mi TV 5 modelinde 3GB RAM ve 32GB depolama kapasitesi bulunuyor. Dolby Atmos ve DTS ses desteği yanında iki adet 8W çıkış veren hoparlör yer alıyor. Ara yüz tarafında ise yapay zekâ ile desteklenmiş PatchWall yer alıyor.

Xiaomi Mi TV 5 modeli 3 farklı boyut ve buna bağlı fiyat etiketi ile geliyor. 55 inçlik versiyon 428$, 65 inçlik versiyon 571$ ve 75 inçlik versiyon da 1142$ olarak satışa çıkacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim