Anlık Bildirim

Xiaomi, OPPO ve Vivo arasında yeni ittifak: Apple AirDrop'a rakip geliyor

Geçtiğimiz yıllarda cihazlar arası dosya transferini kolaylaştırmak adına bir araya gelen Xiaomi, Oppo ve Vivo, şimdi yeni bir ortaklığa daha imza attı. İşte detaylar
Xiaomi, OPPO ve Vivo'dan yeni ittifak: AirDrop'a rakip geliyor Tam Boyutta Gör
Günümüzde Google, akıllı telefonlar arasında veri transferine fırsat tanıyor olsa da, ne yazık ki yeterli verimliliğe sahip değil. Bu nedenle birçok üretici, cihazlarında kullanıcılar için yerleşik araçlara yer veriyor. Şimdi bu sorunları hafifletmek adına Vivo, Xiaomi ve Oppo yeni bir ortaklığa imza attı.

Vivo, Oppo ve Xiaomi cihazlar arası veri transferi kolaylaşıyor

Bilmeyenler için 2019 yılında Vivo, Xiaomi ve OPPO, markalar arası doğrudan dosya aktarımı ittifakını duyurmuştu. Herhangi bir üçüncü taraf uygulama olmadan 20 MBps'e kadar fotoğraf ve kişi transferine fırsat tanıyan bu özellik, yeni iş birliği kapsamında artık daha verimli olacak. Böylece kullanıcılar, bu üç marka arasında üçüncü taraf uygulamalarını ve verilerini de yeni telefonlarına hızlı bir şekilde aktarabilecekler.

Şu an itibariyle, gelişmiş veri aktarımı özelliğinin küresel pazarlara ulaşıp ulaşmayacağı açıklanmadı. Ancak eşler arası aktarım Çin dışında mevcut olduğundan, iyileştirilmiş veri taşıma özelliği de yakın gelecekte kullanıma sunulabilir. Ayrıca, Samsung (Çin'e özel) dahil olmak üzere neredeyse tüm markaların, 2019'dan bu yana transfer ittifakı içerisinde olduğunu belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim