Anlık Bildirim

Xiaomi Pad 7 Pro özellikleri lansmandan önce sızdırıldı

Xiaomi Pad 7 tablet serisi yavaş yavaş netleşmeye başladı. Sızdırılan yeni bilgilere göre Xiaomi Pad 7 Pro'ya güç verecek işlemci ve pil özellikleri belli oldu. İşte detalyar...
Xiaomi Pad 7 Pro özellikleri tanıtımdan önce sızdırıldı! Tam Boyutta Gör
Kaçıranlar için Xiaomi, bu yılın başlarında Xiaomi Pad 6, 6 Pro ve 6 Max'i piyasaya sürmüş ve olumlu yorumlar almayı başarmıştı. Bu bağlamda Xiaomi Pad 7 tabletlerin önümüzdeki haftalarda netlik kazanması bekleniyor. Şimdi bu modeller arasından Xiaomi Pad 7 Pro'nun bazı özellikleri lansmandan önce internete sızdı. 

Xiaomi Pad 7 Pro özellikleri

Mevcut raporlara göre Xiaomi Pad 7 Pro, ön yüzünde 1480 x 2367 piksel çözünürlük ve 144Hz yenileme hızı sunan 10 inçlik bir LCD panele sahip olacak. Gücünü ise Snapdragon 8 Gen 2 işlemciden alacak tablete, önceki model de olduğu gibi 12GB'a kadar RAM ve 512GB'a kadar depolama seçenekleri eşlik edecek. 

Xiaomi Pad 7 Pro özellikleri tanıtımdan önce sızdırıldı! Tam Boyutta Gör
Tabletin kutusundan HyperOS tabanlı Android 14 ile çıkması bekleniyor. Arka bölümde ise 50MP çözünürlüğünde çift kamera sensörü bulunacak. Ayrıca dörtlü hoparlör kurulumu ve 120W şarj destekli 10.000mAh pilden güç alacağı da doğrulanmış durumda. Bu noktada Xiaomi Pad 6 Pro'nun 67W - 8.600mAh pil içerdiğini hatılatalım. Dolayısıyla büyük bir yükseltme sunulmuş olacak.

Hatırlamak gerekirse Xiaomi Pad 6 Pro, Çin dışındaki pazarlarda piyasaya sürülmemişti. Pad 7 Pro'da ise bu durum değişebilir. Tabletin çıkış tarihi henüznet değil. Ancak Xiaomi'nin bu yılın ikinci çeyreğinde Xiaomi 14 Ultra'yı tanıtması bekleniyor. Bu lansmana Xiaomi Pad 7 serisinin de eşlik ettiğini görebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim