Anlık Bildirim

Yapay zekalı dil öğrenme uygulaması: Donut Language

Android ve iOS için geliştirilen Donut Language isimli dil öğrenme uygulaması, yapay zeka vasıtasıyla kullanıcıların hatalarını düzeltiyor ve İngilizce kabiliyetinin gelişmesini sağlıyor.

Yapay zekalı dil öğrenme uygulaması: Donut Language Tam Boyutta Gör

Orta Doğu Teknik Üniversitesi’li (ODTÜ) ekip, İngilizce öğretici yapay zekalı mobil uygulama geliştirdi. Play Store’da ücretsiz olarak yayınlanan Donut Languages isimli uygulama yakında App Store’a da gelecek.

Donut Language; kullanıcının telaffuz, gramer ve kelime hatalarını yapay zekayla ölçerek 100 üzerinden puan veriyor. Kullanıcının daha yüksek puan için kendisiyle yarışması amaçlanıyor. Donut, yapılan yanlışların doğrusunu gösteriyor. Uygulama özellikle telaffuzunu geliştirmek isteyenler için başarılı yapıya sahip.

Donut Language ücretsiz ancak ücretli Premium abonelik seçeneği bulunuyor. Ücretsiz versiyonda sık sık reklam gösteriliyor. Koronavirüs pandemisi nedeniyle mobildeki yabancı dil uygulamalarının kullanımı ciddi oranda arttı. Donut Language’in indirilme sayısının da 10 bini aştığı görülüyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.donut.v2

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim