Tüm dünya metin açıklamasından resimler üreten sinir ağlarıyla uğraşırken, Facebook'un ana şirketi Meta geliştiricileri Make-a-Video adlı yeni nesil sinir ağlarını tanıttı . Bu yapay zeka algoritması yazılan cümlelerden kısa videolar oluşturabiliyor.
Şimdilik kısa videolar üretebiliyor
Make-a-Video henüz testin ilk aşamalarında, ancak şimdiden güçlü sonuçlar veriyor. Ne yazık ki, iki sınırlama var. Birincisi, videolar düşük çözünürlükte üretilmekte. İkinci olarak da videolar sadece 3-4 saniye uzunluğunda. Ancak bir sinir ağının "sahilde tek boynuzlu atları", "kendini çizen bir ayıyı", "uçan bir süper kahraman köpeği" ve "Times Meydanı'nda dans eden bir robotu" nasıl oluşturduğunu şimdiden görebiliyoruz.
Geliştiriciler şimdi birkaç sorunu çözmeye çalışıyor:
- Sinir ağının müstehcen görüntüleri göstermediğinden emin olmak;
- Sinir ağının şiddet ve terörizm göstermediğinden emin olmak;
- Çözünürlüğü artırıp, videonun akıcılığını iyileştirmek;
- Yapay zeka tarafından oluşturulacak tüm videoları lisanslamak.
Make-a-Video şimdilik sıradan kullanıcılar tarafından erişilebilir değil ve sadece içerik oluşturucuların sisteme erişimi var. Şirket iyileştirmelerin ardından sinir ağının herkes tarafından test edilebileceğinin sözünü veriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.