Anlık Bildirim

Yeni A Quiet Place filminin vizyon tarihi açıklandı

Geçtiğimiz günlerde ikincisi vizyona giren A Quiet Place serisinin yan hikayesini anlatacak olan yeni bir A Quiet Place filmi için vizyon tarihi paylaşıldı.

Yeni A Quiet Place filminin vizyon tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör

İlk filmi 2018 yılında yayınlanan ve gayet güzel yorumlar alan A Quiet Place ya da Sessiz Bir Yer serisinin ikinci filmi bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Geçtiğimiz saatlerde de serinin yeni bir filmi daha duyuruldu.

Yeni Bir A Quiet Place Filmi Geliyor

Deadline'ın yaptığı habere göre filmin stüdyosu Paramount, yeni bir A Quiet Place filmi için bir vizyon tarihi paylaştı. Habere göre yeni A Quiet Place filmi 31 Mart 2023'te vizyona girecek. Bu film A Quiet Place serisinin üçüncü filmi olmayacak. Aynı evrende geçen bir yan hikayeyi anlatacak ve evreni biraz daha detaylandırıp genişletecek.

Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Jeff Nichols üstlenecek. Tekrar belirtmekte fayda var. Bu film serinin üçüncü filmi olmayacak, bir yan hikaye anlatacak.

Serinin üçüncü filminde yine yönetmen koltuğunda John Krasinski'yi göreceğiz. Üçüncü film de geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu ancak herhangi bir detay ne yazık ki paylaşılmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim