Anlık Bildirim

Yeni bir Game of Thrones kart oyunu duyuruldu

En popüler dizilerinden olan Game of Thrones, son birkaç yıldır sessiz bir marka olmuş durumda. Ancak marka, yavaş yavaş tekrar ses çıkartmaya başlıyor. Yeni bir Game of Thrones oyunu duyuruldu.

Yeni bir Game of Thrones kart oyunu duyuruldu Tam Boyutta Gör

2019’da hayal kırıklıkları ile dolu bir final ile ekranlara veda eden Game of Thrones, son yıllarda sessiz bir marka olmuş durumda. Ancak Game of Thrones evreninde geçen gelecek yapımlar ile marka, tekrar ses kazanacak gibi gözüküyor. Daha önce Game of Thrones evreninde geçen kutu oyunları yapan Fantasy Flight Games, yeni bir Game of Thrones kart oyunu duyurdu.

Hızlı ve stratejik bir oynanış sunuyor

Fantasy Flight Games’in yeni oyununun ismi A Game of Thrones: B’twixt olarak belirlenmiş. Hızlı bir oynanış deneyimi sunan kart oyunu, 3 ile 6 kişi arasında oynanıyor. Westeros’un politik yanını ile ilgilenen oyunda amaç en başarılı konseyi oluşturmak. Her oyuncunun konseyi iki grup müttefiklerden oluşuyor ve müteffeik gruplar, oyunun yanındaki oyuncu ile ortak kullanılıyor. Oyuncunun, kendi grubuna eklediği yeni müttefikler bu sayede rakip oyunun da işine yarıyor ve stratejik düşünmeyi gerektiren bir oyun haline geliyor.

Oyun, farklı puan değerlerine ve yeteneklere sahip olan etki kartları ile müteffikleri güçlendirmeye odaklanıyor ve her oyun 10 turdan oluşuyor. Oyuncuların, müteffik gruplarını stratejik olarak güçlendirmesi gerekiyor. Yalnızca bir müttefiğin güçlendirilmesi durumunda rakip oyuncuya avantaj vermekten ve rakip oyuncular tarafından etkisiz hale getirilmekten kaçınılması gerekiyor. Oyunun sonunda her oyuncu, iki müttefik grubunun puanlarını topluyor ve en çok puana sahip oyuncu oyunu kazanıyor.

Yeni bir Game of Thrones kart oyunu duyuruldu

Fantasy Flight Games, 2011 yılından beri Game of Thrones oyunları yapıyor ve strateji/kutu oyunları konusunda da büyük bir tecrübeye sahip. Ayrıca firmanın lisansı, Game of Thrones kitap serisinden geldiği için diziden farklı detaylar sunabiliyor. Kutu/kart oyuncularını ve Game of Thrones sevenleri heyecanlandıracak oyun sonbaharda çıkıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim