Anlık Bildirim

Yeni Chery Fengyun T11'in ilk resmi görseli paylaşıldı

İlk kurulduğu yıllarda Chery'nin klasik modeli olan Fengyun artık yeni nesil araç serisi olarak karşımıza çıkıyor. Fengyun serisinin ikinci modeli de T11 isimli bu şarj edilebilir hibrit SUV olacak.
Yeni Chery Fengyun T11'in ilk resmi görseli paylaşıldı Tam Boyutta Gör
Çinli otomotiv üreticisi Chery, otomobillerini Tiggo, Arrizo, Omoda gibi belirli seriler altında üretiyor. Haberimize konu olan Fengyun serisi de bunlardan bir tanesi ve yeni enerjili araçlardan (PHEV + BEV) oluşacak. Chery şimdi bu serinin yeni modeli Fengyun T11'in ilk resmi görselini paylaştı.

Chery'nin 2024 sonuna kadar tanıtacağı altı yeni araçtan biri olan Fengyun T11, PHEV yani şarj edilebilir hibrit sisteme sahip olacak. Teknik detaylar henüz belli değil ancak otomobilin Kunpeng Super Performance Electric Hybrid C-DM sistemine sahip olacağını biliyoruz. Bu sistem, hibrit motor, şanzıman ve gelişmiş bir batarya yönetim sistemini bir araya getiriyor.

Chery Fengyun T11'in bu tasarımı üretime oldukça yakın ancak otomobilin son hali 2024 yılında paylaşılacak. Boyut olarak Tiggo 9 Pro'ya yakın görünen SUV'un ön bölümünde yüksek burun kısmı, ince farlar, kapalı panjurun ortasındaki aydınlatılmış logo ve yatay şeritlerden oluşan ışık imzası dikkat çekiyor. Ön cam üzerindeki sensör de otomobilin gelişmiş sürücü asistan teknolojileriyle donatıldığının bir göstergesi.

Hibrit SUV'a yandan baktığımızda yüksek omuz çizgisi ve çift renkli büyük jantlar hemen göze çarpıyor. Siyah renkli B,C ve D sütunlarıyla havada süzülür gibi görünen bir tavan çizgisine imza atılmış. Geleneksel yan aynalar yerine kameraların dijital ayna olarak kullanıldığı Fengyun T11'deki gizli kapı kollarının konumu da arka kapıların geriye doğru açıldığını göstermekte ki bu iki özelliğin üretim versiyonunda değişmesi mümkün.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
70358 kez okundu.
7 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
chery, chery fengyun t11 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim