Anlık Bildirim

Yeni Çığlık filminin prodüksiyonu tamamlandı

İlk filmi 1996 yılında çıkan ünlü korku filmi serisi Scream’in (Çığlık) beşinci filminin prodüksiyon aşaması Twitter üzerinden yapılan açıklamaya göre tamamlandı.

1996 yılında çıkan ilk filmiyle dünya çapında başarı yakalayan korku filmi serisi Scream'in beşinci filminin çekileceği haberi hayranları oldukça heyecanlandırmıştı. Çekimleri kasım ayında tamamlanan filmin post-prodüskiyon aşamasının bittiği de filmin yönetmenleri Tyler Gillet ve Matt Bettinelli-Olpin tarafından Twitter’da yapılan bir açıklamayla duyuruldu.

Paylaşılan gönderide filmin yeni logosunun 1996 yılında çıkan filmin orijinal logosuna benzerliği dikkat çekiyor. Ayrıca yönetmenlerin tweette, 2015 yılında hayatını kaybeden klasik serinin yönetmeni Wes Craven’ı anmaları da göze çarpıyor. Filmin oyuncularından Melissa Barrera da yeni yönetmenlerin kamera arkasında oldukça iyi iş çıkardığını ve Wes Craven’ı onurlandırdıklarını ifade etti.

Yeni Çığlık filminin prodüksiyonu tamamlandı Tam Boyutta Gör

Film, bir dizi acımasız suçları kimin işlediğini bulmak için memleketine dönen bir kadını anlatıyor olacak. Yapımın başrollerinde, Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette, Marley Shelton, Melisa Barrera gibi isimler yer alacak Yeni Scream filmi hayranlarıyla 14 Ocak 2021’de buluşacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim