Anlık Bildirim

Yeni Edge tarayıcısı ARM tabanlı Windows cihazlarında

ARM yonga seti barındıran bir Windows 10 dizüstü modeli kullanıyorsanız, Chromium tabanlı yeni Edge tarayıcısını artık gönül rahatlığıyla indirip kullanabilirsiniz.

Yeni Edge tarayıcısı ARM tabanlı Windows cihazlarında Tam Boyutta Gör

Bir süre önce radikal bir karar alarak Chromium motoru üzerinde yeni Edge tarayıcısını şekillendiren Microsoft, bu yeni tecrübeyi ARM tabanlı Windows taşınabilir sistemlerine de getirdi.

Edge 80.0.361.48 sürümü neler sunuyor?

Edge 80.0.361.48 dengeli sürümü ile birlikte ARM yonga setleri üzerinde çalışan Windows 10 cihazları için de uyumlu hale getirildi. Emülatör yapısından etkilenmeden tarayıcının aynı x86 sistemlerdeki gibi akıcı ve tüm özellikleri ihtiva edecek şekilde kullanılabileceği ifade ediliyor.

Bu uyum süreci ve hataların giderilmesi haricinde yeni sürümde Dolby Vision video oynatma desteği ve web uygulamalarının daha akıcı şekilde çalıştırılması şeklinde iki yenilik daha yer alıyor.

ARM üzerinde çalışan Windows sistemlerinde artık Chrome ve Firefox yanında Chromium tabanlı Edge tarayıcısı da seçenek olarak yer alacak. Güncellemenin önümüzdeki haftalarda tamamen dağıtılmış olacağı ifade ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim