Anlık Bildirim

Yeni iPhone'ların kutusundan kulaklık çıkmayabilir

iOS 14.2'nin geliştirici sürümünde yapılan ufak bir kod değişikliği iPhone 12 ailesinin kutularında kablolu kulaklıklara yer verilmeyeceğine işaret ediyor olabilir.

Yeni iPhone'ların kutusundan kulaklık çıkmayabilir Tam Boyutta Gör

Apple, kısa zaman önce tanıtmış olduğu yeni akıllı saat modeli Watch 6'nın kutusunda şarj adaptörüne yer vermeyerek artık yeni iPhone'larının ve akıllı saatlerinin kutularından şarj adaptörü çıkmayacağını açıkça ilan etmişti.

iOS 14.2'nin geliştirici sürümünde yapılan ufak bir kod değişikliği iPhone 12'nin kutusundan çıkartılan tek parçanın şarj adaptörü olmadığını, kablolu kulaklıklığın da kutu içeriğine dahil edilmediğini ortaya koyuyor.

Tüm iOS sürümlerinde cihaz ile birlikte kullanılabilecek aksesuarları kısaca tanıtan açıklamalar bulunuyor. iOS 14.2'den önceki sürümlerde bu açıklamalarda kulaklıkların yanında "sağlanan" ifadesi yer alıyordu. Son sürümde ise bu ifade kaldırılmış.

Bu Apple'ın kablolu kulaklıkları iPhone kutularından çıkartacağı iddialarını ilk duyuşumuz değil. Mayıs ayında güvenilir Apple analisti Ming-Chi Kuo, şirketin AirPod'larının satışlarını arttırmak için bu tarz bir adım atabileceğini iddia etmişti.

Son yıllarda iPhone kullanıcılarının önemli kısmı AirPod'ları EarPod'lara tercih etmeye başlasa da kablolu kulaklık kullanmayı tercih eden veyahut bazen AirPod bazense kablolu kulaklık kullanan bir sürü kullanıcı var. Apple'ın kutu içeriğinden kulaklıkları çıkartıyor oluşu her şekilde bir sürü kullanıcıyı maddi bir külfetin içine sokacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6880 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, kutu içeriği ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim