Anlık Bildirim

Yeni James Bond filminden rekor geldi: En yüksek hasılat yapan film

Daniel Craig'in canlandırdığı son James Bond filmi No Time to Die, Hızlı ve Öfkeli 9'u geçerek pandemi döneminin en çok hasılat elde eden filmi oldu.              

Yeni James Bond filminden rekor geldi Tam Boyutta Gör

Sinema dünyasının en ikonik karakterlerinden birisi olan James Bond'un son filmi geçtiğimiz ay bildiğiniz gibi vizyona girdi. Pandemi sebebiyle ertelenen ilk filmlerden birisi olan yeni James Bond filmi No Time to Die, gişeye hızlı bir giriş yapmıştı ve bu hızlı giriş hızlı bir şekilde de devam ediyor.

James Bond, Hızlı ve Öfkeli 9'u Geçti

Geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamaya göre No Time to Die, globalde 558 milyon dolarlık bir hasılat elde ederek pandemi döneminin en çok hasılat elde eden filmi oldu. Bu hasılat ile de rekoru elinde tutan Hızlı ve Öfkeli 9'u geride bırakmış oldu. Hızlı ve Öfkeli 9'un hasılatı ise 548 milyon dolardı.

Geçtiğimiz günlerde Cineworld, sinemaların pandemi öncesindeki kazanç seviyelerine yüzde 90 oranında yaklaştığını açıklamıştı. Eğer önümüzdeki dönemde vaka sayıları ciddi oranda artmazsa ve aşılar etkinlik göstermeye devam ederse bu gelirlerin daha da artacağını söyleyebiliriz. Özellikle Aralık 2021'deki Spider-Man 3 ve The Matrix 4'ün ciddi kazanç elde etmesi bekleniyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10418 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
James Bond, Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim