Anlık Bildirim

Yeni Macbook Pro serisi, çentik ile gelebilir

Yılın en beklenen bilgisayarlarından olan yeni Macbook Pro serisi, pazartesi gerçekleşecek etkinlikte tanıtılacak. Son gelen bilgiler, Macbook Pro serisinin çentikli ekrana sahip olacağını gösteriyor

Yeni Macbook Pro, çentik ile gelebilir

Apple’ın geçtiğimiz yıl tanıttığı M1 işlemcisi, adeta bilgisayar sektörünü değiştirmişti. İnanılmaz övgüler alan M1 çipi, hala Apple’ın Pro modelleri ile buluşmuş değil. Apple’ın Pro cihazları için tanıtması beklenen M1X, uzun süredir sızıntılara sahip. Pazartesi günü gerçekleştirilecek “Unleashed” etkinliğinde tanıtılması beklenen Macbook Pro serisinde, M1X ile karşılaşacağız. Tanıtılmasına günler kalan Macbook Pro serisinden gelen yeni bilgiler, ciddi tartışmalara sebep olacak gibi duruyor.

Yeni nesil Macbook Prolar, çentiğe sahip olabilir

iPhone serisinde ciddi tartışmalara sebep olan çentik, Macbook dünyasına da geliyor olabilir. Tanıtılmasına günler kala gelen yeni görüntü, Macbook Pro 16 ve 14’ün çentikli bir ekran ile geleceğini gösteriyor. Çentiğin, FaceTime kamerası ve ortam ışığı sensörüne sahip olması bekleniyor ancak çentik, Face ID sensörlerini barındırmayacak. Apple’ın Face ID olmadan çentik kullanmak isteme sebebi olarak ise tasarımsal olarak görülüyor. Yeni Macbook Pro’ların çerçevelerinin ciddi anlamda ince olması beklendiğinden, çentik o kadar da rahatsız etmeyecektir. Ancak çentik hakkında gelen iddialar, üründen günler önce geldiği için ne kadar güvenilir olduğu bilinmiyor.

Yeni Macbook Pro, çentik ile gelebilir Tam Boyutta Gör

Yeni nesil Macbook Pro serisi, 14” ve 16” modellerinden oluşacak. 10 çekirdek işlem birimi, 16GB-32GB RAM ve 16-32 çekirdekli grafik birimine sahip olması beklenen M1X işlemcisi ile donatılması beklenen yeni nesil Macbook Pro serisi, miniLED teknolojisi ekran ile desteklenecek. Apple’ın, Pazartesi günü gerçekleştireceği “Unleashed” ekinliğinde Macbook Pro 14 ve 16, Airpods 3, iMac ve Mac Mini’yi tanıtması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10380 kez okundu.
32 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
macbook, MacBook Pro 16 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim