Anlık Bildirim

Yeni nesil 2022 Honda Step WGN Japonya'da tanıtıldı

Honda'nın Japonya'daki minivan modellerinden biri olan Step WGN yeni nesline kavuşmaya hazırlanıyor. Yeni tasarımı ve teknolojileriyle tanıtılan 2022 Honda Step WGN, bahar aylarında satışa sunulacak.

Yeni nesil 2022 Honda Step WGN Japonya'da tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Honda, kendi evi Japonya'daki ürün gamında yer alan minivan modeli Step WGN'ın altıncı neslini tanıttı. 2022 Honda Step WGN, markanın diğer modellerinde olduğu gibi daha sade bir tasarım diliyle ortaya çıktı.

Bu yılın bahar aylarında Japonya'da satışa sunulması planlanan 2022 Honda Step WGN, 'Air' ve 'Spada' isimli iki versiyona sahip. Spada versiyonunda diğerinden farklı olarak Premium Line isimli bir donanım seviyesi mevcut.

Eskiye göre çok daha köşeli hatlara sahip olan yeni Step WGN; 16 inç jantları, geniş sürgülü kapıları, düşük omuz çizgisi ve büyük camlarıyla dikkat çekiyor. Arkada ise dikey konumlandırılmış ince LED stoplar göze çarpıyor. Tamponlar ve panjur tasarımı versiyona göre değişiyor.

Buna ek olarak Spada ve Spada Premium Line versiyonlarında spoyler ve daha fazla krom süsleme bulunuyor. Bir önceki jenerasyonda 'Waku Waku Gate' olarak bilinen çok yönlü açılabilir bagaj kapağı bulunuyordu. Ne yazık ki yeni jenerasyonda bu özellikten vazgeçilmiş. 2022 Step WGN'da sadece tek parça olarak yukarı açılabilen bagaj kapağı bulunuyor.

Yeni nesil 2022 Honda Step WGN Japonya'da tanıtıldı Tam Boyutta Gör

2022 Honda Step WGN'ın yaşam alanı üç sıra koltuklu ve altı kişiye kadar bolca bacak ve baş mesafesi sunuyor. İkinci sırada bacak ve kol desteğine sahip kaptan koltuklar mevcut. Bu koltuklar ileri-geri veya sağa-sola kaydırılabiliyor. Üçüncü sıradaki koltukların da eskiye göre daha konforlu olduğu belirtiliyor. Çocuklu aileler göz önüne alınarak iç mekanda kolay temizlenebilir Fabtech döşeme kullanılmış.

Konsolda 10.25 inç dijital gösterge paneli ve 11.4 inç dokunmatik multimedya ekranı mevcut. Kontrol düğmelerinin toplandığı orta konsol ve yeni Civic'tekine benzer tasarıma sahip havalandırma menfezleri de bu alanda dikkat çeken unsurlar. Ekranlardan bahsetmişken, arka yolcular için tavana entegre edilmiş 15.6 inçlik büyük ekranı da unutmayalım.

Yeni nesil minivanın motor yelpazesi henüz belli değil ancak e:HEV adı verilen hibrit versiyonun listede olacağını görebiliyoruz. Daha önce yeni Jazz ve HR-V gibi modellerde gördüğümüz bu sistem benzinli motor, iki elektrik motoru ve lityum iyon bataryadan oluşuyor. Bu sayede Electric, Hybrid ve Engine olmak üzere üç farklı sürüş modu sunuluyor.

2022 Step WGN satışa sunulmadan evvel 2022 Tokyo Otomobil Fuarı'nda sergilenecek. Modelin Japonya'dan başka pazarlarda satılıp satılmayacağı belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim