Anlık Bildirim

Yeni nesil MacBook Pro modelleriyle Eylül'de tanışabiliriz: İşte son gelişmeler

Apple'ın yeni 14 inç ve 16 inç MacBook Pro modellerini piyasaya sürmeye hazırlandığı söyleniyor. Tedarik zinciri kaynaklarına göre tamamen yeni tasarıma sahpi dizüstü bilgisayarlar Eylül'de gelecek.

Yeni nesil MacBook Pro'lar ne zaman çıkacak? Tam Boyutta Gör

Yıl sonuna kadar Apple'ın MacBook Pro serisi kapsamında 14 inç ve 16 inç olmak üzere iki yeni dizüstü bilgisayar piyasaya sürmesi bekleniyor. Aktarılan son bilgilere bakılırsa Cupertinolu şirket yeni MacBook Pro modellerini Eylül ayında tanıtacak.

DigiTimes inernet sitesinin tedarik zinciri kaynaklarına dayandırdığı haberine göre yeniden tasarlanan MacBook Pro'lar mini LED ekranlarla donatılacak. Apple'ın bu panellerin üretimine ciddi şekilde yatırım yaptığını biliyoruz.

Yeni nesil MacBook Pro'lar ne zaman çıkacak? Tam Boyutta Gör

Duyuru iPhone 13 serisiyle birlikte yapılabilir

Eylül ayında yeni nesil iPhone'lar da tanıtılacak. Şirketin bu yıl iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max olmak üzere dört model çıkarması bekleniiyor. Muhtemelen tüm yeni ürünler düzenlenecek bir lansman etkinliğinde duyurulacak.

Apple'ın Eylül ayında resmiyet kazandırmayı planladığı yeni MacBook Pro'ların Ekim ayında satışa sunulabileceği de söyleniyor. Dizüstü bilgisayarlarda M1'den daha güçlü yeni bir Apple Silicon işlemci kullanılacağı da gelen haberler arasında.

Kaynakça https://wccftech.com/apple-to-launch-redesigned-14-inch-and-16-inch-macbook-pro-models-in-september/ https://www.digitimes.com/news/a20210701PD200.html Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim