Anlık Bildirim

2022 Opel Astra Sports Tourer tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri

Stellantis çatısı altında bir station wagon daha yenilendi. 2022 Opel Astra Sports Tourer, yenilenen tasarımı ve teknolojileriyle sahneye çıktı. Satışına önümüzdeki yıl başlanacak.

Yeni Opel Astra Sports Tourer tanıtıldı: İşte özellikleri Tam Boyutta Gör

Ülkemizde station wagon'lar pek tutulmasa da bazı modellerin fazlasıyla beğenildiği kesin. Örneğin yeni Peugeot 308 SW tanıtıldığında büyük beğeni toplamıştı. Şimdi de karşımızda onun kuzeni yeni 2022 Opel Astra Sports Tourer bulunuyor.

Yeni Astra Sports Tourer özellikleriyle neler sunuyor?

2022 Opel Astra Sports Tourer'ın tasarımı hatchback versiyon ile büyük oranda aynı. Öte yandan, uzun tavanlı modelin uzunluğu 4642 mm, genişliği 1860 mm, yüksekliği ise 1480 mm olarak açıklandı. Bu kapsamda hatchback'ten 27 cm daha uzun ve 10 mm daha yüksek olduğunu söyleyebiliriz. 2732 mm'lik aks mesafesi de yine 57 mm daha uzun.

Yeni Astra Sports Tourer'ın bagaj yükleme eşiğinin yüksekliği 600 mm civarında. Arka koltuklar aktif durumdayken 608 litre bagaj hacmi sunuluyor. 40:20:40 oranında katlanan koltuklar arkada düz bir zemin oluşturuyor ve 1634 litre bagaj hacmi elde edilebiliyor. PHEV yani şarj edilebilir hibrit versiyonlarda lityum iyon bataryadan dolayı bu değerler sırasıyla 548 litre ve 1574 litre olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni Opel Astra Sports Tourer tanıtıldı: İşte özellikleri Tam Boyutta Gör

Yenilenen station wagon'un motor seçenekleri detaylıca açıklanmadı. Kaputun altında yüksek verimliliğe sahip benzinli ve dizel motorlar kullanıldığı belirtildi. Bu motorların güç çıkışları 110 beygir ve 130 beygir arasında değişmekle birlikte, elektrik desteğine sahip PHEV versiyonlarda 225 beygire kadar yükseliyor. 6 ileri manuel şanzıman benzinli ve dizel motorlarda standart. Daha güçlü seçeneklerde ise 8 ileri otomatik şanzıman opsiyonu mevcut.

2022 Opel Astra Sports Tourer'ın bagajı, benzinli ve dizel versiyonlarda iki farklı yükseklikte ayarlanabiliyor. Ayrıca ayağın arka tamponun altına uzatılmasıyla açılan elektrikli bagaj kapağı da pratik bir kullanım sunuyor. AGR sertifikalı ön koltuklar da ekstra konforlu yolculuklar sağlamayı hedefliyor. Bunun yanında Opel Vizor tasarımı, Intelli-Lux LED Piksel farlar, konsol tasarımı ve teknolojiler hatchback ile aynı.

2022 Opel Astra Sports Tourer'ın satışına önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde başlanacak. Fiyatı ise henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14543 kez okundu.
26 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, opel ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim