Anlık Bildirim

PlayStation 5'in son sistem güncellemesinin ardından oyunlarda performans artışı görüldü

Geçtiğimiz hafta yayınlanan PlayStation 5'in yeni büyük sistem güncellemesi, bazı oyunlarda düşük de olsa performans artışına sebep oldu.

Yeni PS5 güncellemesi bazı oyunlarda performans arttırıyor Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta PlayStation 5'in büyük bir sistem güncellemesi yayınlandı. Güncelleme özellikle konsola harici SSD desteği getirmesi ve televizyona 3D ses desteği getirmesiyle dikkat çekiyordu. Daha birçok yenilik bulunan güncellemenin detaylarını "PlayStation 5'in yeni büyük sistem güncellemesi indirmeye sunuldu: İşte güncellemenin detayları" isimli haberimizde bulabilirsiniz. 

Bazı oyunlarda Küçük Performans Artışları Görüldü

Digital Foundry ise bu güncellemenin ardından yaptıkları testte, yeni güncellemenin bazı oyunlarda performans artışı sunduğunu fark etti. Digital Foundry'nin fark ettiğine göre son güncellemeyi alan konsollarda Control ve Devil May Cry 5 gibi bazı oyunlar %2 ila 3 daha hızlı çalışıyor ve yaklaşık olarak 1-2 FPS yükseliyor.

Digital Foundry bu durumu yeni model ile eski model arasındaki farkları incelemek için test ederken fark etti. Başlangıçta PS5'in çıkış modelinin biraz daha iyi çalıştığını görmüşler ancak sonra fark ettilerine göre eski modelde son güncelleme bulunuyormuş. Yeni modeli de güncelleştirince modeller arasında bir fark olmadığını görmüşler.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim