Anlık Bildirim

PS5'in yeni olaylı modeli için bir test sonucu daha geldi: "Çıkış modelinden bir farkı yok"

PlayStation 5'in olaylı yeni modeli için bu kez de Digital Foundry'den bir test geldi. Digital Foundry yeni modelin performans açısından çıkış modeli ile aynı çalıştığını söylüyor.

Yeni PS5 modeli yeni bir teste göre aynı performansta çalışıyor Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda soğutucusu daha küçük olan bir PlayStation 5 modeli piaysaya sürüldü. Sürüldüğünden bu yana da oyuncular tartışma ve merak içerisinde. Geçtiğimiz saatlerde ise yeni modelle ilgili bir test daha geldi.

"Performans Açısından Değişen Bir Şey Yok"

Yeni model çıktığından bu yana birçok site ve kanal bir test içeriği yayınladı. Kimileri daha çok ısınıyor derken kimileri de daha serin çalıştığını söyledi. Ancak tüm testlerin sonuçları 1, 2 derece değişiyor. Bu kez de Digital Foundry, yeni PlayStation 5 modelini test etme fırsatı buldu. Digital Foundry ise çok da farklı bir sonuç almamış ancak daha farklı bir şekilde yorumlamış.

Digital Foundry'nin test sonuçlarında da sistemin bazı durumlarda daha fazla ısındığı görülürken bazı durumlarda da daha az ısındığı görülüyor. Ancak Digital Foundry, bu sonuçların performans anlamında bir şey değiştirmediğini söylüyor. Testlere bakıldığında sistem, her iki modelde de aynı performansta çalışıyor. 

Digital Foundry'nin test sonuçlarına göre performans aynı. Böyle de iki model arasında tek fark yeni modelin daha hafif olması. Ayrıca stand bağlantısı da yeni modelde daha kolay. Bu da yeni modeli daha avantajlı hale getiriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10222 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PS 5, Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim