Anlık Bildirim

Yeni Renault Espace dünyanın en büyük cam tavanıyla geliyor

Renault yakında yeni bir crossover modeli tanıtacak. Fransız şirket tamamen yeni Espace'in pazardaki en büyük panoramik tavana sahip olacağını açıkladı ve araçla ilgili son teaser'ı yayınladı.
Yeni Renault Espace dünyanın en büyük cam tavanıyla geliyor Tam Boyutta Gör
Tamamen yeni Renault Espace crossover modelinin tanıtımı yaklaşırken Fransız üretici araç hakkında yeni bir detay açıkladı. Otomobilin devasa bir cam tavana sahip olacağı bildirildi. Renault bunu şimdiye kadar kullanılan en büyük panoramik tavan olarak lanse ediyor.

Yedi kişiye kadar oturma kapasitesi sunacak yeni Renault Espace'in 133 cm uzunluğunda ve 84 cm genişliğinde bir cam tavanla satışa sunulacağı açıklandı. Panel güneş ışığının 1 m²'den  fazla bir alana yayılmasını sağlayarak daha aydınlık ve ferah bir iç mekan sağlayacak.

Yeni Renault Espace dünyanın en büyük cam tavanıyla geliyor Tam Boyutta Gör

Austral'e benzeyecek

Espace tasarımını büyük ölçüde Austral'den ödünç alacak. Gösterge paneli düzeni, dikey orta ekran, orta konsol ve kolçak tasarımının çok benzer olması bekleniyor. Fransız marka yeni kabinin bir önceki Espace'a göre daha geniş olduğunu belirtti.

Yeni Renault Espace'in tanıtımı 28 Mart Salı günü yapılacak. Şirket söz konusu tarihte aracın dış görünümünün yanı sıra teknik özelliklerini ve satışa sunulma tarihini de açıklayacak. Otomobilin seri üretim süreci İspanya'da yürütülecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15779 kez okundu.
15 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
renault, cam tavan ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim