Anlık Bildirim

Yeni Resident Evil filminin vizyon tarihi açıklandı

Resident Evil reboot filmi 9 Eylül 2021'de vizyona girecek. Filmin ilk iki oyunun hikayesine odaklanması bekleniyor.

Yeni Resident Evil filminin vizyon tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör

Sevilen oyun serisi Resident Evil yepyeni bir filmle çok yakında beyaz perdeye geri dönüş yapıyor. Yepyeni bir kadro ve hikayeyle gelen Resident Evil reboot filminin vizyon tarihi de belli oldu. Constantin Film tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, Resident Evil reboot 9 Eylül 2021'de sinemalarda yayınlanacak. Vizyon tarihinin COVID-19 nedeniyle değişiklik gösterme ihtimali bulunuyor.

Yeni Resident Evil filminin şu anda çekimleri devam ediyor. Çekimlerden sızan fotoğraflarda bazı ilginç görüntüler ortaya çıkmıştı. Yeni filmde oyunların popüler lokasyonları olan Spencer Mansion (Spencer Köşkü) ve Raccoon City Orphanage (Raccoon City Yetimhanesi) gibi konumlar bulunacak. Resident Evil reboot'un konu ve karakterleri itibarıyla oyun serilerine sadık kalacağı söyleniyor.

 

Yeni Resident Evil filminin kadrosu da şimdiden belli olmuş durumda. İşte oyuncular ve karakterleri:

  • Kaya Scodelario (Claire Redfield)
  • Hannah John-Kamen (Jill Valentine)
  • Robbie Amell (Chris Redfield)
  • Avan Jogia (Leon S. Kennedy)
  • Tom Hopper (Albert Wesker)
  • Neal McDonough (William Birkin)

Resident Evil filminin yönetmen ve senarist koltuğunda Johannes Roberts (47 Meters Down) var. Roberts geçtiğimiz aylarda yaptığı bir açıklamada, filmin ilk oyunun hikayesine odaklanacağını belirtmişti. Oyuncu kadrosu ve çekimlerden sızan görüntülerde de bu durumu doğrulayan bilgiler görüyoruz. 

2002-2016 arasında yayınlanan Milla Jovovich'li ilk Resident Evil filmleri gişede başarıya ulaşmış olsa da serinin hayranlarının beğenisini kazanamamıştı. Yeni Resident Evil reboot filmi ise konusuyla şu anda hayranların ilgisini çekmeyi başarmış durumda. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim