Anlık Bildirim

Star Wars: Dawn of the Jedi'ın senaryosu House of Cards'ın yaratıcısına emanet

James Mangold, yönetmenliğini üstleneceği Star Wars: Dawn of the Jedi'ın senaryosunu House of Cards'ın yaratıcısı Beau Willimon ile birlikte yazacak. Film ilk Jedilar'ın ortaya çıkışına odaklanacak.
Yeni Star Wars filmini House of Cards'ın senaristi yazacak Tam Boyutta Gör
Son üçlemenin ağızlarda bıraktığı kötü tat nedeniyle epey prestij kaybeden Star Wars, yedi yıllık aranın ardından beyazperdeye geri dönmeye hazırlanıyor. Önümüzdeki dönemde vizyona girecek ilk Star Wars filmi The Mandalorian & Grogu olacak. Ancak hazırlık aşamasındaki tek Star Wars filmi bu değil. Bunun yanı sıra birkaç farklı proje daha geliştiriliyor. Bunlar arasında en heyecan verici olanı ise James Mangold'un yöneteceği Dawn of the Jedi.

Hikâyeyi binlerce yıl geriye saracak olan Star Wars: Dawn of the Jedi, gerek konusu, gerekse James Mangold gibi başarılı bir yönetmenin imzasını taşıyacak olmasıyla epey merak uyandırıyor. Mangold'un filmografisinde Logan, Ford v. Ferrari ve 3:10 to Yuma gibi başarılı yapımlar yer alıyor. Bu da yetmezmiş gibi Mangold'a bu hafta önemli bir isim daha katıldı. Mangold, Dawn of the Jedi'ın senaryosunu Beau Willimon ile birlikte kaleme alacak.

Star Wars: Dawn of the Jedi, Jedilar'ın ve "Güç"ün Orijin Hikâyesini Anlatacak

House of Cards dizisinin yaratıcısı olarak tanınan Beau Willimon, Andor dizisinin de senaristlerinden biriydi. Andor'un arkasındaki asıl isim Tony Gilroy olsa da, Willimon da üç bölümün senaryosuna imza atarak diziye önemli bir katkı sağladı. Andor son yıllarda çıkan en iyi Star Wars işlerinden biri olduğu için Wiilimon'un varlığı, Dawn of the Jedi için heyecanımızı daha da arttırıyor.

Dawn of the Jedi, bugüne kadar çıkan Star Wars filmlerinin yaklaşık 25 bin yıl öncesinde geçecek ve Jedilar'ın ilk ortaya çıktığı döneme odaklanacak. Filmin ne zaman vizyona gireceği henüz netlik kazanmış değil ama 2026'dan önce çıkmayacağını biliyoruz. Filmin çıkabileceği en erken tarih 2026'nın son çeyreği.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim